Jehova Tanúi az imádatukban miért használnak egy olyan isten nevet, ami egy általuk is hamisnak tartott vallás kreálmánya?
Figyelt kérdés
A Jehova név egy katolikus műszó - ez miért nem zavarja őket?2012. dec. 19. 20:58
21/28 anonim válasza:
Ez nem teljesen értel velünk egyet ugyanis akik provokálni akarnak önmagukban azoknak tényleg fölösleges lenne válaszolni, de akik tényleg azért követik a válaszokat mert valóban érdekli őket a téma azok mekivánhatják tőlünk hogy magyarázzuk el a felmerült kérdéseket. Másodszor pedig néha az sem teljesen egyértelmű hogy ki az aki provokálni akar és ki nem
22/28 anonim válasza:
Na ennek fussál neki mégegyszer, magyarul, ékezetekkel, írásjelekkel és betűkihagyás nélkül, ha kérhetem, mert nincs kedvem gondolkozni azon, hogy wast makogsz!
23/28 anonim válasza:
Kedves csilla! Az elő válaszomnál leveszed azt a bizonyos véletlenül ottfelejtett "Ez" szót és ennyi az egész.
24/28 anonim válasza:
Vesszőket is kitegyem helyetted, meg esetleg az igéket megfelelően ragozzam?!
25/28 anonim válasza:
Melyek azok az igék amelyek nincsenek megfelelően ragozva? És amúgy neked mi a célod ezzel a kötekedéssel, nem találtál mást amibe beleköthetsz? Hát végül is ezzel is hozhatod a formád.
26/28 anonim válasza:
Tudod, én is megtisztellek azzal, hogy legalább érthetően és értelmezhetően írom le a mondandómat, és sajnálatos módon ezt elvárom mindenkitől!
27/28 anonim válasza:
Tudod ha feltesz nekem valaki egy kérdést, akkor megtisztelem őt azzal, hogy válaszolok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!