Milyen nevet vennél fel, ha te lennél a pápa?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 09:05
13/22 anonim válasza:
II. Mossíaḥ Pápa
II. Jesua Pápa
-0,010745697518246735638x8^Lg(100,3)-2 Anonymous Pápa
I. Trololo Pápa
Tovább már nem is folytatom inkább. :D
15/22 anonim válasza:
Szerintem Piuszt választanám, mert nagy emberek voltak ugyanezzel a névvel, akiket tisztelek. Vagy Kallixtusz, az olyan arisztokratikus. :))
16/22 anonim válasza:
Kérdem én II. Johanna nevében, ugyan miért pontoztatok le?
17/22 anonim válasza:
A történelmi kutatások szerint nem volt pápissza, ezért a sorszámon még elvitázgatnának a bíborosok a női pápával. Amúgy nem választhatnak nőt, ha jól tudom.
18/22 anonim válasza:
Lehet, hogy nem volt, de annyi esély van rá, hogy volt, mint ahogy az itt lévők közül bárkiből is pápa lehet. :P
19/22 anonim válasza:
Most vallja be az, aki lepontoz, hogy erre élvez?
Ez a kérdés különben is baromság, egy jó keresztény nem kérdez ilyen sületlenségeket!
20/22 webnyelv válasza:
Mivel Olaszország, Róma a központja a katolicizmusnak, valami olasz nevet találnék ki. Pl. II. Undorito di Istentagado Sobrochelottleborulo di gyertyameggyujto.
vagy rövidebben: II. Gyertyameggyujto
De lehet, inkább spanyol nevet választanék: II. Soborimado
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!