Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mennyországban miért jó lenni?

A mennyországban miért jó lenni?

Figyelt kérdés

Azon kívül, hogy örökké élni, ha belegondolok, elég felfoghatatlan, és nem kicsit durva is.

De biztos lesznek ott olyan emberek, akiket nem szeretek, de annyira nem voltak rosszak, hogy a pokolra kerüljenek, akkor meg majd egymás idegeire megyünk. Vagy hogyan oldják meg, hogy ne legyenek konfliktusok, problémák?

A másik meg, hogy az embereknek szüksége van arra, hogy problémákat oldjon meg, célokat tűzzön ki maga elé, de ha erre ott nincs lehetőség, akkor én elég hamar elunnám magam, ami nem lenne túl szerencsés, tekintve hogy örökké kell élni.

Vagy inkább valami Nirvánához hasonló dolgot képzelnek el a keresztények is?

(Nem provokációnak szántam a kérdést, nem vagyok jártas ebben a témában, csak eszembe jutott.)

2012. dec. 12. 14:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A munka nemesít,és hidd el,a mennyekben rengeteg meló van.Ha csak egy ember életét veszem,mennyi angyalnak kell résztvennie benne.Megszületik,felnő,szabadon akar,mozog,milliárdnyi energia és nyüzsgés.vagy nézd a természet folyamatait,amiben szintén dolgoznak angyalok.Hidd el nem lesz időd meló közben azon gondolkodni kivel vesszél össze.Isten bölcs és ügyel minden angyalára,tudjon enni,inni,pihenni,dolgozni,alkotni,részt venni a teremtésben.Nirvána lesz az biztos,mindent megformálhatsz magadnak amire vágysz,de felelőséggel tartozol a többiekért.Összetartozás ez a mennyország,amikor sok szív szereti egymást és a tökéletlenségeik kiegészítik a másikat,így lesznek együtt tökéletesek.Csak szeretni kell és a szeretet feloldja az ellentétpárokat és felszabadít!
2012. dec. 16. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!