Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek mit tegyek? Mi a...

Szerintetek mit tegyek? Mi a véleményetek az algériaiakról?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon helyes jóképű srác aki komolyan elakar venni feleségül,szimpatikusnak talált engem egy társkereső oldalon,csak az a baj hogy ő szűz és igazi muszlim,a családjával él.Azt szeretné ha én odamennék és egyből elvinne egy mecsetbe hogy muszlimmá váljak és hordjam a fátylat.Én azt mondtam neki hogy először jöjjön ő ide,meg azt is elmagyaráztam hogy én nem vagyok szűz.Azt mondta hogy nem gond,csak térjek át a muszlim vallásra.

Nekem nagyon tetszik az ő kulturrájuk csak nem tudom hogy én meg e tudnám ott szokni meg hogy igazából ő milyen ember.Azt is mondtam neki hogy én szégyelem most magamat hogy nem vagyok szűz.

Én tudom hogy ők olyanok hogy akit választanak feleséget,egy érintetlen nőt,nagyon tisztelik a feleségüket,de én ráadásul europai vagyok,erre ő azt mondta hogy nem gond.Nem merek belevágni,mert biztos hogy nem szeretnének engem,főleg hogy europai vagyok.Mások a szokások arrafelé...

2012. dec. 11. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kicsit érdekes,hogy így meg úgy szeret, de a bonyolult papír munkát már nem képes vállalni. És még ő kér meg rá,hogy hagyj itt mindent és költözzél hozzá. Gondolom olyan lehetőség nem volt,hogy menj oda és hanem tetszik vissza. Míg ő ezt nyugodtan megtehetné. HA pedig tényleg szeretne nem nyálas e-mailekkel és ígéretekkel bombázna, és mint egy kis gyerek a supermarketbe sír a csokiért. HAnem meghallgatná és tiszteletben tartaná a véleményed.

Én még egy pesti nőnek se mondanám,hogy jöjjön ide amikor csak neten találkoztunk

2012. dec. 12. 20:07
 12/14 anonim válasza:
Az én férjem Algériai! Igaz ,hogy kabyle,nem arab és nem muzulmán! A legdrágább ember a világon akivel valaha is találkoztam! Nem korlátoz engem semmiben,mindent meg tudok beszélni vele,és soha nem volt durva velem,nagyon figyelmes,és hatalmas szíve van! Bárcsak 18 évesen ismertem volna meg....!De persze azt javaslom,hogy ne ugorj bele felelőtlenül semmibe!!Az igaz ,hogy nagyon nehezen kapnak vízumot magyar országra,még így is nagy procedúra ,hogy a férjem! Sok sikert,és szép életet kívánok!
2013. nov. 5. 14:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi,mar nem aktualis :)

Rajöttem hogy ö igazäbol csak vizum ügyben hajtott ram.

Amugy azota megismerkedtem a neten a pärommal,1es mär 6 honapja együtt vagyunk,magyar fiu ês tündêri.

Nektek is szêp ês boldog êletet kivânok! :)

2013. nov. 8. 16:33
 14/14 anonim ***** válasza:
:(
szept. 14. 00:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!