Szerintetek mit tegyek? Mi a véleményetek az algériaiakról?
Van egy nagyon helyes jóképű srác aki komolyan elakar venni feleségül,szimpatikusnak talált engem egy társkereső oldalon,csak az a baj hogy ő szűz és igazi muszlim,a családjával él.Azt szeretné ha én odamennék és egyből elvinne egy mecsetbe hogy muszlimmá váljak és hordjam a fátylat.Én azt mondtam neki hogy először jöjjön ő ide,meg azt is elmagyaráztam hogy én nem vagyok szűz.Azt mondta hogy nem gond,csak térjek át a muszlim vallásra.
Nekem nagyon tetszik az ő kulturrájuk csak nem tudom hogy én meg e tudnám ott szokni meg hogy igazából ő milyen ember.Azt is mondtam neki hogy én szégyelem most magamat hogy nem vagyok szűz.
Én tudom hogy ők olyanok hogy akit választanak feleséget,egy érintetlen nőt,nagyon tisztelik a feleségüket,de én ráadásul europai vagyok,erre ő azt mondta hogy nem gond.Nem merek belevágni,mert biztos hogy nem szeretnének engem,főleg hogy europai vagyok.Mások a szokások arrafelé...
Kicsit érdekes,hogy így meg úgy szeret, de a bonyolult papír munkát már nem képes vállalni. És még ő kér meg rá,hogy hagyj itt mindent és költözzél hozzá. Gondolom olyan lehetőség nem volt,hogy menj oda és hanem tetszik vissza. Míg ő ezt nyugodtan megtehetné. HA pedig tényleg szeretne nem nyálas e-mailekkel és ígéretekkel bombázna, és mint egy kis gyerek a supermarketbe sír a csokiért. HAnem meghallgatná és tiszteletben tartaná a véleményed.
Én még egy pesti nőnek se mondanám,hogy jöjjön ide amikor csak neten találkoztunk
Köszi,mar nem aktualis :)
Rajöttem hogy ö igazäbol csak vizum ügyben hajtott ram.
Amugy azota megismerkedtem a neten a pärommal,1es mär 6 honapja együtt vagyunk,magyar fiu ês tündêri.
Nektek is szêp ês boldog êletet kivânok! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!