Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Teremtővel lehet közvetlenül...

A Teremtővel lehet közvetlenül kommunikálni, vagy csak nála alacsonyabb, de emberi szemmel nézve felsőbbrendű lényekkel?

Figyelt kérdés

Pl. angyalok, őrangyalok, illetve hasonló entitásokkal...

Nagyon szeretnék közvetlenül tudást szerezni a valódi Teremtőtől, nem a dogmatikus módon,és nem kreált entitásoktól, hanem tényleg az igaz Istentől...Olyan hívők válaszoljanak kérem,akik valóban a Teremtő útját próbálják járni..

Ez a meditáció pl alkalmas lehet: http://www.youtube.com/watch?v=V2YYCi9CGow&list=UUMJYZ2pNjZd..

2012. dec. 8. 14:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Igen, imának hívják ezt a fajta kommunikációt.
2012. dec. 8. 15:26
 2/21 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem a dogmatikus eljárások érdekelnek....
2012. dec. 8. 15:27
 3/21 anonim ***** válasza:
16%

A teremtő, és Jézus nem tanította a meditációt, inkább az elmélkedést.

A medítáció a természet feletti dolgokba nem magát a teremtőt érti hanem az általad élőlényeket is, de Ők nem kommunikálnak az emberekkel, kivéve sátánt és a démonait, mert így tudják távol tartani a keskeny út keresőit

A teremtőt, csak a Biblia tanulmányozásán keresztül ismerheted meg, de ez nem egyszerű

Ezért, hogy egységesek legyenek a teremtőhöz tartozó emberek egyféle képen kell értelmezni, és alkalmazni az alkalmazandókat.

Ezért van, hogy Jézus kinevezett egy Hű és bölcs rabszolgát, aki a földön mindenütt egységesen tanítja, és alkalmaztatja az elvárásokat, s így tiszta marad Isten népe harmóniában Istennel.

Persze nem valószínű, hogy egyet értesz ezzel, mert neked más az elképzelésed. de a biblia ezt támogatja nem mást.

2012. dec. 8. 15:29
 4/21 A kérdező kommentje:
Utolsó...köszönöm a válaszod, de nem a bibliai Istenre gondoltam, hanem a valódi Teremtőre...
2012. dec. 8. 15:33
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

"Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam." Jézus Krisztus

Ha az Atyával szeretnél kommunikálni az csak Jézusban való hit által lehetséges, ima útján.

2012. dec. 8. 16:07
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszi, de mondtam már, hogy nem egy eltorzított, vagy kreált istennel akarok kommunikálni :)
2012. dec. 8. 16:20
 7/21 Ozmium42 ***** válasza:
100%
Ezek szerint te jobban ismered a "valódi" Teremtőt, mint mi. Akkor miért minket kérdezel?
2012. dec. 8. 16:23
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem titeket kérdeztelek :)
2012. dec. 8. 16:23
 9/21 anonim ***** válasza:
Ha a valódi teremtővel akarsz beszélni, akkor kezdjél imádkozni, és szólítsd meg úgy, hogy Istenem, aki megteremtettél engem és az egész világot.
2012. dec. 8. 18:30
 10/21 anonim ***** válasza:
46%
... És a végén mégis csak a Bibliánál kötsz ki, mert ugyanis a Szentírás az IGAZI Teremtő munkája! Aki nem látja meg a Biblia egyedülállóságát, azt nagyon becsapták annak tartalmát és értékét illetően. Alaposabban kellene azt kutatni és akkor meglátod, hogy az emberiséget érintő legfontosabb kérdésekben is páratlan mű, mellyel hitelességben nem versenyezhet senki.
2012. dec. 8. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!