A Teremtővel lehet közvetlenül kommunikálni, vagy csak nála alacsonyabb, de emberi szemmel nézve felsőbbrendű lényekkel?
Pl. angyalok, őrangyalok, illetve hasonló entitásokkal...
Nagyon szeretnék közvetlenül tudást szerezni a valódi Teremtőtől, nem a dogmatikus módon,és nem kreált entitásoktól, hanem tényleg az igaz Istentől...Olyan hívők válaszoljanak kérem,akik valóban a Teremtő útját próbálják járni..
Ez a meditáció pl alkalmas lehet: http://www.youtube.com/watch?v=V2YYCi9CGow&list=UUMJYZ2pNjZd..
A teremtő, és Jézus nem tanította a meditációt, inkább az elmélkedést.
A medítáció a természet feletti dolgokba nem magát a teremtőt érti hanem az általad élőlényeket is, de Ők nem kommunikálnak az emberekkel, kivéve sátánt és a démonait, mert így tudják távol tartani a keskeny út keresőit
A teremtőt, csak a Biblia tanulmányozásán keresztül ismerheted meg, de ez nem egyszerű
Ezért, hogy egységesek legyenek a teremtőhöz tartozó emberek egyféle képen kell értelmezni, és alkalmazni az alkalmazandókat.
Ezért van, hogy Jézus kinevezett egy Hű és bölcs rabszolgát, aki a földön mindenütt egységesen tanítja, és alkalmaztatja az elvárásokat, s így tiszta marad Isten népe harmóniában Istennel.
Persze nem valószínű, hogy egyet értesz ezzel, mert neked más az elképzelésed. de a biblia ezt támogatja nem mást.
"Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam." Jézus Krisztus
Ha az Atyával szeretnél kommunikálni az csak Jézusban való hit által lehetséges, ima útján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!