Hogyan kell bojtolni?
Figyelt kérdés
(keresztenyi szemmel)2012. dec. 7. 14:40
11/16 anonim 

válasza:

Ok. akkor viszont készülj fel, hogy továbbra is elő fognak fordulni - nem általam, mások által - hasonló reakciók. Amúgy nem kell magolni a gyorsbillentyűket. Ha használod, egy idő után automatikus lesz. És én csak segíteni szerettem volna.
A kérdésedre pedig a többiek megadták a választ.
12/16 A kérdező kommentje:
ja engem nem zavar a reakcio, ugye vagod hogy nem egyedul en pontoztam le? ahhoz tobb kell. es en is csak azert pontoztam le mert nem hasznos egyaltalan es sajnos meg vicces se volt sorry :D
2012. dec. 8. 10:12
13/16 mustafa33 

válasza:

Én sem állítom át, csak a feljebb leírt kódolást használom. Már automatikusan megy.
14/16 A kérdező kommentje:
erdekes ez a kodolas valoban csak nekem nem asztali gepem van, nincs num pad a billzeten meg nem is windowsos gepem van szoval nem mukodik. :S biztos meg tudnam oldani ha akarnam, de az utobbi idoben a jellemfejlodesem fontos resze volt hogy ne akarjak mindenkinek gorcsosen megfelelni. ez meg annak az eredmenye, ugy irok ahogy nekem kenyelmes. D
2012. dec. 8. 22:37
15/16 anonim 

válasza:

Úgy írsz, ahogy neked kényelmes, viszont nem kényelmes olvasni. És félreértések mindig lesznek.
16/16 anonim 

válasza:

Az attól függ, hogy melyik felekezethez tartozol, mert vannak eltérések.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!