Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan gyónjam meg szép...

Hogyan gyónjam meg szép kifejezéssel az önkielégítést?

Figyelt kérdés

Római Katolikus vallású vagyok hogyan gyónjam szép kifejezéssel az önkielégítést esetleg a sexet!

Csak komoly válaszokat!!

2012. dec. 3. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%

Jelezem, hogy NEM vagyok katolikus.

De akkor sem értem, hogy egyesek miért éreznek kényszert arra, hogy belep...szóljanak olyan kérdésekbe, amelyekre evidensen nem tudnak adekvát választ adni.

Gondolom, a kötözködési hajlandóság vagy a feszültséglevezetés lehet a motiváció. Na, utóbbira pont megfelel egy kis önkielégítés is; a ti gondolkodásmódotok szerint azzal úgysincs semmi gond. Hát akkor hajrá... :P

2012. dec. 5. 09:52
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Én nem vagyok katólikus,de azt tudom,hogy Isten szerint BŰN az önkielégítés és a házasságon kívüli szexuális élet,hiszen ezt a Biblia tisztán,érthetően le is írja!

A gyónással sem értek egyet mivel sem lelkész,sem pap,sem akárki nem menthet fel a bűneid alól,csakis Isten akihez csak egyetlen közvetítőn keresztűl juthatsz el,az pedig nem más mint:Jézus Krisztus!Ez is a Bibliában áll feketén fehéren.

Tehát semmilyen valláshoz tartozó vezető nem oldozhat téged fel,akármennyi imát fogsz elmondani a kirótt penitencia miatt.

Az imának szívből jövőnek,őszintének kell lennie,és senki másra nem tartozik csak is te rád és Istenre.

Azt írtam,hogy Jézuson keresztűl juthatsz csak Istenhez,az azt jelenti,hogy minden imádat rajta keresztül juttathatsz csak el hozza.Minden imád végén ki kell,hogy hangsújozd,hogy mindazt amit kértél az ő Szent fián keresztűl kérted!

Ne felejtsd el a jó dolgokat is, amik történnek veled ,meg köszönd Istennek!

2012. dec. 6. 13:23
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
akkor én nagyon bűnös életet élek mert ha afeleségemnek nincs kedve én bizony segítek magamon. Meg gondolom a papok is, hisz senkinek sem párolog el a szemén keresztül. Aki pedig csinálja de nyilvánosan nem vállalja még nagyobb bűnt követ el mert akkor hazudik, csinálja is, és mások felett ítélkezik olyan miatt amit ő is megtesz. És félre is vezeti a többi embert. SZégyenletes.
2012. dec. 11. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!