Hogyan gyónjam meg szép kifejezéssel az önkielégítést?
Római Katolikus vallású vagyok hogyan gyónjam szép kifejezéssel az önkielégítést esetleg a sexet!
Csak komoly válaszokat!!
Azt nem értem, hogy mi a francot kell ezen meggyónni.
Az első csak akkor bűn, ha nyílt utcán csinálod, a második csak akkor, ha a partnered túl fiatal vagy nem beleegyező.
Az összes többi esetben a világ legtermészetesebb dolgáról van szó.
Hallgass az elsőre, igaza van.
CSak magadat teszed tönkre, ha valami ostoba belemagyarázás miatt helytelennek érzed a szexet, önkielégítést.
Nem tudom hogy aki hülye, vagy aki nem katolikus az minek ír ide?
Katolikus felfogás szerint bűn az önkielégítés is és a házasság előtti szex is!
Nem érdekel, ha valaki ezzel nem ért egyet, de az legyen szíves ne írjon olyanokat hogy nem bűn, mert a katolicizmus szerint az, és a kérdés arról szólt, nem a te egyéni véleményedről, kedves tirpák!
Neked pedig kedves kérdező, vannak szinonimák, íme néhány:
Önkielégítés - önfertőzés, paráznaság a kezeimmel, de mondhatsz egyszerűen önkielégítést is, nem hinném h ezen megbotránkoznának, mivel nem trágár
Szex - együtt voltam lánnyal, megismertem "úgy", nemi kapcsolatba léptem vele, de sztem itt is mondhatod simán h lefeküdtem vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!