Jehovák! Milyen egy kongresszus nálatok? Milyen programok vannak?
Nagyon örülök, hogy úgy döntöttél, elkíséred a barátnődet. Biztos vagyok benne, hogy jól fogod érezni magad. Ha az ember elmegy bármilyen rendezvényre, általában felöltözik. A nők szoknyában vagy ruhában vannak, a férfiak ing, nyakkendő, öltönynadrág. Ezzel is tiszteletet adva Istennek. Az alapelv: 1Timóteusz 2:9-10: "Az asszonyoktól hasonlóképpen azt kívánom, hogy jól rendezett ruhában, szerénységgel és józan gondolkodással ékesítsék magukat, nem különféle hajfonatokkal, meg arannyal vagy gyöngyökkel vagy nagyon drága ruhaneművel, hanem úgy, ahogy a magukat istentisztelőnek valló asszonyokhoz illik, nevezetesen jó cselekedetekkel."
Tehát nem feltűnő (kivágott, túl rövid vagy feliratos) ruha, szintén nem túl erős smink, stb. Amúgy mindenkinek más az ízlése, ezért pedig nincs jogunk elítélni senkit.
Megkérdezhetem, melyik kongresszusra készülsz? Mi 28-30án megyünk Szegedre.
Kedves kérdező!
Voltál a kongresszuson? Ha igen, hogy érezted magad?
kösz nem nem hiszek a jehovák által kitalált mesékben református vagyok majd megkapjátok érte a büntetést istentől majd a tisztítótűz megtisztít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!