Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudom, hogy nem epp ide valo,...

Tudom, hogy nem epp ide valo, de szeretnem megtudni, hogy Isten haragszik ram, ha baratom van 15evesen?

Figyelt kérdés
Neha csokolozunk,de ennyi.Nem olyan reg kezdtem el igazan hinni Istenben es meg nem tudom, hogy hol kezdodik a bun es hol nem. Koszonom a valaszokat.Remelem, nem haragszik senki a kerdesemert.

2012. nov. 29. 22:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6/10 sajna kikell ábrándítsalak, nem én vagyok Isten. Ha a csókolózásra azt mondod, hogy paráznaság és bűn, akkor a rejszolás miatt miért nem esik le az emberek farka?
2012. nov. 30. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert Isten nem büntet rögtön meg, ha bűnt követsz el. Ha pl valaki megöl valakit, azt se csapja hirtelen agyon egy villám.
2012. dec. 1. 15:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem vétkezel, de ne feküdj le vele.
2012. dec. 2. 12:23
 14/16 ortin válasza:
nem haragszik mert nincsen úgy meg nem igazán tud haragudni
2012. dec. 9. 17:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

5-ös szenzációsan mondta: "Nem az a bűn, ha barátod van, hanem az, ha elfelejtesz szeretni."

Aki mond, az elvakult fanatikus, és ne hallgass rá.

2012. dec. 16. 15:02
 16/16 anonim ***** válasza:

"Aki mond" - Aki MÁST mond...

Bocs, kimaradt a szó.

2012. dec. 16. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!