Muszlimok! Írnátok nekem egy kicsit a vallásról?
"Agresszív vallás és kultúra alatt arra is gondoltam, hogy több ember írta már régebben, hogy hozzáment egy arabhoz"
olyan vallás nincs, hogy arab
a többi meg közhely
"érdemes megnézni a LÁNYOM NÉLKÜL SOHA című filmet "
nem filmekből kell megismerni a világot
"Kedves kérdező, most egy olyan vallással ismerkedsz, aminek Európában sok helyen (főleg Magyarországon) nagyon sok ellensége van,"
magyarország az egyik legkevésbé muszlimellenes ország jogilag európában
"nagyon sok ellensége van, csak ez az ellenségeskedés nem feltétlen rosszakaratból származik itt, hanem sajnos tudatlanságból, a filmek által kreált világból, plusz, amit dokumentum film címen adnak el és etetnek meg az emberekkel. De mindegy, nem is ez a téma. "
ezzel egyetértek, de sajnos itt tartunk hogy valaki feltesz egy iszlámos kérdést, és minden 2. hozzászóló csak hányja a közhelyeket.
Kedves előző, köszönöm, hogy az életemet közhelynek nevezed:)
És ha nem tudsz a sorok közt olvasni, akkor mondom: a filmcímes részt (lányom nélkül..) idézőjelek között írtam, hogy megelőzzem a tucatnyi ilyen stílusú választ, azaz aminek pont ez a témája. Engem akarsz támadni úgy, hogy egy oldalon állunk :) Közhely közhely hátán. Ez van, ha nem muszlim beleszól a világunkba
A keresobe (jobb felso sarok) ird be muszlim, arab.
Sok sok kerdest kifoga dni ami kisertetiesen hasonlit a tiedhez.
Irhatsz nekik privat uzenetett, sikerult e a tervuk, ferjhez me tek e, ki koltoztek e, muzulmanok lettek e?
Boldogok vagy sem?
"Ez van, ha nem muszlim beleszól a világunkba"
összevissza beszélsz
Oké...a 2. után már nem olvastam továb!!
K*rva cuki,h így "aggódtok" meg minden,de felesleges!!
Nem egy,nem 2 kint élő nővel beszélgetek és képzeljétek el,mindegyik boldog. :D Amúgy meg egy egyszerű kérdést tettem fel még nem is az arabokról,hanem a muszlim vallásról. Menjetek és foglalkozzatok a saját életetekkel.
Puszipá. :D
Miert nem azoktol a noktol erdeklodsz akik kint boldogan elnek? Vagy esetleg a volenyegedtol?
Nem bantani akarlak csak hat ha mar ugyis ott elnek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!