Szerintetek mi lehet ennek az oka? Vitaminhiány vagy valami más?
Régóta tervezem, hogy elolvasom nagyon lassan, alaposan, többször is a Jelenések könyvét, hogy értelmezzem. Rendet szeretnék tenni és megszűntetni mindent tévtanítás vele kapcsolatban.
Az előbb amikor arról prédikáltam, hogy eddig azért nem olvastam el, mert szerintem nem szükséges tudni a tartalmát az üdvösséghez, jól begörcsölt a lábam (a jobb lábam). Amikor ezt a bekezdést írtam, akkor meg a bal is, még most is görcsben áll :D
Mi lehet ez?
Kálcium és/vagy magnézium hiány.
Amúgy a jelenések könyve a legnehezebben értelmezhető része a Bibliának metaforikus jelentésvilága miatt. Szóval ezerszer is elolvashatod, a tökéletes megfejtéshez nem jutsz el.
Magnézium hiány vazze, ez mióta vallás kérdés? Vegyél olyan magnéziumot, ami lassú felszívódású, nagyon jó. Nekem is görcsölt a lábam, és nekem se a sátán csinálta. mióta Mg-m van és folyamatosan szedem, nem görcsöl.
Valószínűleg rosszul ültél és azért történt, nem volt megfelelő a vérellátás.
A Jelenések könyvét én olvastam és meglehetősen izgultam közben. Csúnya dolgok jönnek, én nem nagyon szeretném átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!