Testvéreket kérdem (mert nem találok a Google-ban) : mi történt és történik dr. Ken Hovindal?
Szia!
Ha jól tudom többrendbeli adócsalás miatt van börtönben!
Köszönöm
Ennyit találtam én is. Nekem fura, hogy pont róla nem közölnek részleteket. Minden egyéb, kevésbé ismert emberről még a bugyi színéről is cikkeznek, és pont az ügye az, amit rejtenek.
Dehogy. Mindent leírt a Biblia, csak a részletekre vagyok kíváncsi.
Dr. Ken Hovind nemhogy több száz, de inkább több ezer embert térített meg azzal, hogy cáfolta az evolúciós mesét, amivel tömik a gyerekek fejét. Várható volt, hogy leültetik. Ezt a gonosz nem nézi jó szemmel.
Nem tudom mi volt a bűne, amivel az emberi bíróság elítélte, azért kérdeztem. A címben pedig a testvér szót használtam célozva arra, hogy ateisták gunyoros válaszaira nem vagyok kíváncsi.
Mindent megcáfolt. Csak azok nem akarják látni, akik direkt tettetik magukat ostobának, mert nekik jobban fekszik az evolúciós elmélet, ami azt állítja, hogy az óceánból lett az élet, majd az állatok kimásztak és visszamentek, hogy kopoltyút növesszenek. Gratulálok, tényleg logikus.
Vagy azt állítják, csak hogy maradjunk az óceánnál, hogy millió évek alatt alakult ki a kopoltyú, addig viszont azonnal megfulladtak.
De abban is hisznek, hogy kőből vannak, vagy éppen az egyetlen sejtből alakult ki minden, ami a Földön van.
Igaz, hogy az ember nem tudott még semmit sem bizonyítani, legfőképp az evolúciót, Darwin ót várják a csodát, hátha valaki előáll valamivel, de azért hisznek benne, mert ha Istenbe kéne, az lemondással járna.
Abban is hisznek, hogy a csontok korát a kövekből mondják meg, a kövekét meg a csontokból. Szuper!!!
És azt ne is említsem, hogy a rétegek között, amik állítólag a Föld korát jelzik, nincs földréteg. NINCS. Évmilliókig tartott egy korszak, de nem volt föld? Pffff..... ráadásul területenként változik ezeknek a rétegeknek a sorrendje.
Miben is hisznek még? Ja igen: az állítólagos ősember annyira régen élt, hogy nem maradt utána ép csontváz, de a dínók, amik még régebbiek szerintük, azokból igen.
Tehát:
Testvérek! Tudja valaki, hogy Ken Hovind miért került börtönbe és hol tart most az ügye?
Kérdező!
Gondolj bele, hogy minket nem lehet-e lecsukni adócsalásért? Nézz körül a szobádban. Valamit kapsz ajándékba, te kifizeted az ajándékozási adót? Nem ismerem pontosan a jogszabályokat, az amerikait meg főleg nem, de aki egy parkot üzemeltet alkalmazottakkal, rengeteg tárggyal, főállásban, úgy, hogy a gyermekei, rokonai is ott dolgoznak, igen könnyű adócsalást elkövetni. Főleg annak, akinek a mindennapjait a térítés és nem a könyvelés teszi ki.
Nem tudom, hogy mi van vele, viszont úgy gondolom, hogy olyan lehetőséget kapott, amit szerintem ő ki is használ. Elment a bűnösök közé, hogy elhívja őket. Hihetetlen, hogy egy térítő emberen ugyan azok essenek meg a szemünk láttára, amiről Pálnál olvashatunk például.
Gyakoriválasz2!
Bocs, de magam vagyok az állításod élő példájának cáfolata. És tekintettel a kérdésre, nem bocsátkoznék teológiai és tudományos vitába az egyértelműen nem a kérdésre válaszolt provokációdra.
Sziasztok
A leírásod alapján elég felszínes és semmitmondó a tudásod az evolúcióról... ilyen szintű tudást pedig nem nehéz megingatni valami logikusnak tűnő misztikus maszlaggal.
Egyébként Kent Hovindnak hívják (legalább a nevét tudnád leírni), adócsalásért ül börtönben 2007 januárja óta. Akkor 10 évre ítélték, tehát még egy pár évig ott marad.
"Bocs, de magam vagyok az állításod élő példájának cáfolata."
Engedd meg nekem a kételkedés jogát.
Kérdező, te pedig általános iskolás szinten nem vagy tisztában az evolúcióval, a róla szerzett ismereteid még az átlag fundamentalista szélsőséges vallásosoknak is messze alatta marad, persze hogy benyalod Hovind zöldségét. De ezt a vitát már párszor lefojtattam, itt egy pont témába vágó kérdés egy hívő véleményével együtt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Egyéb vitának nem látom értelmét, az előbbi kis leírásod alapján egy készre gyártott falazóelem vitaképesebb nálad.
7-es válaszolónak:
Köszönöm. Akkor a park miatt történt? Nagyon köszönöm a választ, megnyugodtam. Ahogy mindenkit bántanak, sértegetnek a kereszténysége miatt, ő sem maradt ki, bár nagyobb táborral rendelkezik utálókból, mint mi, akiknek nem az az útjuk, hogy nagyobb tömegeket térítsenek. Én már egynek is örülök, ha tudom, hogy miattam fog üdvözülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!