A zsidok mindig még Mózes korában is ilyen rendes aranyos kedves segítőkész emberek voltak?
XD Ez a törölt kérdésed politikailag korrekt változata?
A zsidók istenáldotta jó emberek, egytől egyig. :D Nem tudok rosszat mondani róluk. Vagy nem merek? Hihi.
Nos az előttem szóló, leírta, milyen állapotok uralkodnak a világban.
De mielőtt tovább írnák, előre bocsátom, hogy nem vagyok rasszista, és Zsidó ellenes sem, magamat a szellemi zsidók közé sorolom.
Sajnos, az hogy ilyen állapotok uralkodnak a valamikori Isten népe között, azon nem lehet csodálkozni.
Sajnos azt elfelejtették a test szerinti Izraeliták, hogy akkor volt rossz a soruk amikor hátat fordítottak a teremtőnek.
(tiszteletből nem írom most le a teremtő nevét)
Amikor Jézus lejött a földre, határozottan kijelentette, hogy a házuk pusztán hagyatik, mert nem ismerték fel meglátogatásuk idejét, és mai napig is várják a messiást.
A templomuk, ami az imádatuk központja volt parlagon hever, jelezve, hogy a teremtő elhagyta népét, mint nemzetet,ám mint egyént elfogadja, ha az illető is elfogadja a teremtő elrendezését, és Jézus messiási mivoltját.
Egy új elrendezést hozott létre, mely a szellemi Izraeliták néven ismert, és a teremtő nevéről neveztetett.
Sajnos nagyon kevés Izraelben azok száma akik ezt felismerték, mindössze 1300-an vannak a 7 millió 600 ezer fős test szerinti Izrael területén élőkhöz képest
Kérdező, pontosíthatnád egy kicsit, hogy mire gondoltál; ez a kérdés így túl általános, továbbá nincs összehasonlítási alap.
A 3. válasz túlságosan egyoldalú, ebből következőleg fals képet mutat. Ez kb. olyan, mintha valaki kizárólag a negatívumokat sorolná fel a Tanúkról. Nem hinném, hogy azt igazságosnak érezné a válaszoló...
Az 5. sz. alatti válasza ugyanaz pepitában. Ez egy hamis teológia, az ún. "helyettesítési teológia"; amit a Bibliából önkényesen kiragadott igeversekre építenek mindazok a vallások / vallásfelekezetek, amelyek ezt hirdetik. Az Őrtorony Társulat egy további csavart alkalmazott a magyarázatban, így ráhúzva azt a saját szektájára; ahogyan az 5. válaszoló írta: "... mely a szellemi Izraeliták néven ismert, és a teremtő nevéről neveztetett. (...)"
Nem tudom, a 4. válaszoló mire reagált konkrétan, de teljes mértékben egyetértek az írásával. Tessék elképzelni ezt a helyzetet:
1 millió embert érint... :(((
Ez egy egymondatos benyögés volt, kérdező, nem az a pontosítás, amit kértem. Ráadásul ugyanúgy tele helyesírási hibával, mint a kérdésed. Mondjuk, már ebből is sejthettem volna, honnan fúj a szél. Csak provokálni akartál, ezért érdemi választ ne is várj.
De csak hogy ne maradj teljes sötétségben: nem szolgáltak rá.
"Bombing the Hand that Feeds You"
http://www.youtube.com/watch?v=7AnSoZrhHkI
Ha valaha is tettél jót másokkal, te sem bombákat vagy egyéb rosszat vártál / kaptál "cserébe", gondolom.
Legközelebb tájékozódj alaposabban, mielőtt hülyeségeket beszélsz.
Ismétlés a tudás anyja: "tájékozódj alaposabban, mielőtt hülyeségeket beszélsz".
Legalább a linkelt videót nézted volna meg... Vagy ennyire nem megy az angol?
Ennyire kedvesek a zsidók. Ha nem nézed meg a videót, akkor pár mondat. Ők felelősek abban, hogy 1916-ban "rábeszélték" Angliát, hogy ne fogadják el a békeajánlatot Németországtól, hanem Palesztináért cserébe beléptetik Amerikát a háborúba, így Anglia megnyerheti a háborút - így okozva több millió további ember halálát.
A Szent föld sohasem volt az övék. Mivel a zsidók kezében van a világ (média, bankok, könyvnyomtatás....stb) ezért az igazság rejtve marad.
Te jó ég... Történelemtudás nulla, összeesküvés-elméletekből jeles. Az utóbbihoz egy kis gyorssegély:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!