Mi a véleményetek azokról a férfiakról, akik "cuki, édi" cicaképeket tesznek ki a facebook üzenőfalukra?
ha tetszik nekik, mért ne tennék ki? Más kérdés, hogy feleslegesnek tartom az ilyen képek megosztását (akár fiútól, akár lánytól), én csak közérdekű információ keresésére- és átadására használom az üzenőfalat. ha egy-két ilyen van, az még elmegy, talán még mosolyt is csal a kép az arcomra, de a 30. ilyennél már idegesítő.
Egyébként , gondolom, olyan válaszokat vársz, hogy nyálas, b.u.zis...stb, de nincs igazad. Inkább ilyeneket osszanak, mint a rasszista, "minden nő k.urvázós", másokat lealázós, káromkodós "hú de macsó vagyok" hozzászólásokat és képeket.
"Egyébként , gondolom, olyan válaszokat vársz, hogy nyálas, b.u.zis...stb, de nincs igazad."
Miből is gondolod, hogy ilyen válaszokat várok? ;)
homár?
am azt h lehetne jobb dolga is:)
3. vagyok.
Hát, figyeld meg, hogy a "MI a véleményetek azokról..." kezdetű kérdések többnyire nem igazi kérdések, csak megerősítést várnak. Egyébként a közvélekedésnek is ez a vélemény felel meg leginkább. Ha te mégsem erre utaztál, akkor bocs. :)
"Egyébként a közvélekedésnek is ez a vélemény felel meg leginkább."
Tehát te is megerősíted, hogy a legtöbben ezt gondolják. Vajon miért?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!