Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti is féltek tőlük?

Ti is féltek tőlük?

Figyelt kérdés
Ti is féltek a szcientológusoktól meg a jehova tanúitól?De inkább az előbbi.Szerintem tök félelmetesek.Ezt is alig merem kiírni hátha levadásznak aztán széjjelperelnek.
2012. nov. 9. 19:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Komoly kérdés..Amennyi embert tönkretettek szerintem jogos is.Volt egy lány ismerősöm aki szcientológus volt és miután megtudtam vigyáztam hogy miket mondok neki.És a buddhistáktól miért?:D Azok nem ártanak senkinek nem hirdetik ilyen agresszíven a vallásukat meg azért azt nem keverjük már ide.
2012. nov. 9. 19:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó de aztán ha rádmennek sinterekkel meg pitbullkutyákkal azt bevisznek a bíróságra széjjelperelni? Gatyád se marad.
2012. nov. 9. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem félek, és ha esetleg megtudnám valakiről, hogy oda tartozik és maguk közé akarna csábítani, messze elkerülném az illetőt.
2012. nov. 9. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Gyakran attól félnek az emberek, akiket nem ismernek. Meg kellene ismerni őket, és akkor becsülettel el lehet dönteni, hogy valóban távol kell tőlük maradni, vagy ellenkezőleg, igazat mondanak.
2012. nov. 10. 00:59
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
Buddhistáktól nemkell félni.Szientológusoktól,hitgyülisektől annál inkább.
2012. nov. 10. 09:08
 6/11 ROUGE77 ***** válasza:
Ne félj tölük! tegyél fel nekik egy kérdést a bibliábol nem fognak rá tudni válaszolni! Vagy mondj olyat amitől elájulnak:D Én mindig jót nevetek rajtuk ,tudattalan bagázs:)
2012. nov. 10. 19:57
 7/11 lsandor ***** válasza:
Hát kedves kérdező én Jehova Tanúja vagyok, de nem hiszem, hogy félelmetes lennék, vagy bárkinek is félnie kellene tőlem. Szóval nem kell félni Jehova Tanúitól
2012. nov. 11. 08:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért félnék tőlük? Ők is csak emberek. És mit jelent az, hogy "széjjelperelnek"?
2012. nov. 11. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért hallottál már ilyen esetről?
2012. nov. 11. 17:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy inkább a szcientológiával vannak fenntartásaim és igen nagyon sok "érdekes" dolgot lehet olvasni felőlük..Azért mondtam hogy széjjelperelnek mert általában így szabadultak meg azoktól akik felléptek ellenük..Egyébként most a kommentek első felét amiben vicceskedtek kitörölték vagy csak én nem látom őket?:D
2012. nov. 11. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!