Ti is féltek tőlük?
Figyelt kérdés
Ti is féltek a szcientológusoktól meg a jehova tanúitól?De inkább az előbbi.Szerintem tök félelmetesek.Ezt is alig merem kiírni hátha levadásznak aztán széjjelperelnek.2012. nov. 9. 19:19
1/11 A kérdező kommentje:
Komoly kérdés..Amennyi embert tönkretettek szerintem jogos is.Volt egy lány ismerősöm aki szcientológus volt és miután megtudtam vigyáztam hogy miket mondok neki.És a buddhistáktól miért?:D Azok nem ártanak senkinek nem hirdetik ilyen agresszíven a vallásukat meg azért azt nem keverjük már ide.
2012. nov. 9. 19:29
2/11 A kérdező kommentje:
Jó de aztán ha rádmennek sinterekkel meg pitbullkutyákkal azt bevisznek a bíróságra széjjelperelni? Gatyád se marad.
2012. nov. 9. 19:30
3/11 anonim válasza:
Én nem félek, és ha esetleg megtudnám valakiről, hogy oda tartozik és maguk közé akarna csábítani, messze elkerülném az illetőt.
4/11 anonim válasza:
Gyakran attól félnek az emberek, akiket nem ismernek. Meg kellene ismerni őket, és akkor becsülettel el lehet dönteni, hogy valóban távol kell tőlük maradni, vagy ellenkezőleg, igazat mondanak.
5/11 anonim válasza:
Buddhistáktól nemkell félni.Szientológusoktól,hitgyülisektől annál inkább.
6/11 ROUGE77 válasza:
Ne félj tölük! tegyél fel nekik egy kérdést a bibliábol nem fognak rá tudni válaszolni! Vagy mondj olyat amitől elájulnak:D Én mindig jót nevetek rajtuk ,tudattalan bagázs:)
7/11 lsandor válasza:
Hát kedves kérdező én Jehova Tanúja vagyok, de nem hiszem, hogy félelmetes lennék, vagy bárkinek is félnie kellene tőlem. Szóval nem kell félni Jehova Tanúitól
8/11 anonim válasza:
Miért félnék tőlük? Ők is csak emberek. És mit jelent az, hogy "széjjelperelnek"?
9/11 anonim válasza:
Miért hallottál már ilyen esetről?
10/11 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy inkább a szcientológiával vannak fenntartásaim és igen nagyon sok "érdekes" dolgot lehet olvasni felőlük..Azért mondtam hogy széjjelperelnek mert általában így szabadultak meg azoktól akik felléptek ellenük..Egyébként most a kommentek első felét amiben vicceskedtek kitörölték vagy csak én nem látom őket?:D
2012. nov. 11. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!