Mit tegyek a pincében található vörös százlábúak és nagy fekete pókok ellen? Ti is féltek tőlük? 18/F
Rendszeres takarítás, rovarírtás (raid vagy cobra spray) minden gondot megold. Az ilyen állatok nem kedvelik a sok háborgatást. Ha mindig megbolygatod az "otthonukat", megzavarod az életüket, elmenekülnek.
Én a kazánházban is max. kéthetente pókhálózok, felsöprök, felmosok (fűtési szezonban minimum hetente 2-3x, mert akkor jobban koszolunk), egy-két kóbor dög mindig betéved, vagy behurcoljuk a tüzelővel a kertből, de nincs invázió.
Kimondotta félni nem félek tőlük, de nem szívesen nyúlnék hozzájuk puszta kézzel.
Ha egy-kettővel találkozok a pincében kisöprűzöm, vagy agyonnyomom őket.
nem megyek a picébe meg a kazánházba,irtozom minden poktol,és hasonlo gusztustalan élőlénytől
páromék pincéjébe,ami garázs is egyben csak azota megyek,miota miattam hófehérre meszelik évente,és pókhálóz hetente:D
szerintem keress valakit,aki egyszer alaposan kitakarit,utána meg betömködni minden apro lyukat,és kifeteni...mésszel festd ki,az fertőtlenit is (én még befujnám a falakat ezután bogárirtoval)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!