Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn ha keresztény létemre...

Bűn ha keresztény létemre ilyeneket hallgatok?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=CMadtYmuyww

Az egyik muszlim ismerősöm mutata és nagyon megtetszett.

2012. nov. 9. 16:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%

Hogy lenne bűn???

Az én istenképem szerint Isten örül, ha a különböző vallású emberek közelebb kerülnek egymáshoz, megismerik egymást, felfedezik, hogy jé, őt is lehet szeretni... :) s felszámolják az évezredes ellenségeskedéseket...

A mennyország multikulti és sokvallású... ;)

2012. nov. 9. 23:03
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

Miért lenne bűn? Megrendült a hited, amiért meghallgattál egy muszlim dalt? Ezek után egyből rohansz felvenni a mohamedán hitet? Netán istentagadó gondolataid támadtak tőle? Vagy megszállt tőle az ördög?

Ha bármelyik kérdésemre is igent válaszolsz, én megeszem a kalapom.

Figyelj: a művészetek, köztük a zene is, a gondolatok, érzelmek kifejezésére és megélésére valók. Itt az ember kimondhatja a legtitkosabb (akár bűnös) gondolatait is, megmutathatja másoknak, ő hogyan látja a világot, "kiélheti magát" anélkül, hogy ezzel bárkinek is ártana, beleértve saját magát is. Tudnék regélni még erről, de inkább megkímélem magamtól a gyk olvasóközönségét XD

Láthatod, hogy nincsen semmi baj azzal, hogy mit hallgatsz. :-) Ami neked tetszik. Egyedül a sátánista "kitépemaszíved"-típusú blackmetált nem ajánlanám, az már tényleg nagyon durva, de a keresztények nagy többségének amúgy sem tetszene.

2012. nov. 10. 14:56
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Ugyan, miért lenne bűn? Én személy szerint nagyon kedvelem az arab zenét és sokszor szeretem hallgatni.
2012. nov. 13. 10:31
 14/18 anonim ***** válasza:

"a mennyország multikulti és sokvallású"

Hát ahogy ezt én értem úgy nem igaz. De lehet hogy rosszul értem.

2012. nov. 13. 18:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Mozga Dávid ! XD
2012. nov. 14. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:
nézegesd az exposinghun oldalt, mi a hamis isten - jehova
2013. febr. 16. 21:20
 17/18 anonim ***** válasza:
töftöf, szerinted nem multikulti és sokvallású a menyország?
2013. febr. 17. 12:00
 18/18 anonim ***** válasza:

"Szerinted Isten hallgat olyan zenéket amelyek egy hamis istent dicsőítenek?"

Fura nekem ez a kérdés, mert a kereszténység tudtommal azt tanítja, hogy isten mindenben, mindenkor jelen van. Amiből számomra az következik, hogy bizony hallja a szufik énekét, a hinduk szitárját épp úgy, mint a black metált vagy egy alabamai gospelt.

Az embernek van szabad akarata, tudása, ezzel értelmezi és értékeli a világot. Ha látok egy gyilkosságot, az is hat rám. De nem leszek tőle kevésbé jó ember, vagy kevésbé krisztusi ember.

Egyébként pedig azt gondolom, hogy aki bármelyik belinkelt zenét bűnös zeneként értelmez, az nem igazán tudja valóban értelmezni ezeket. Mi egy Allah-ról szóló dal, ha nem az isten iránti szeretet és tisztelet jele? Mi egy lázadó metál-szám, ha nem egy újabb megjelenése az igazság keresésének?

A bűn nem egy zene hallgatása, egy könyv elolvasása, egy sör megivása, egy forró éjszaka a kedveseddel.

A bűn az, ha komolyan gondolod, hogy embert kell ölni, hogy egy ellenkező nemű személy csak arra való, hogy szexuálisan kielégítsen, ha a családod és az alkohol közül az alkoholt választod, ha elfelejted, hogy szeretned kell magadat, felebarátaidat, az istenedet

2013. márc. 7. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!