Milyen tulajdonságok jellemzik azt az embert, aki a Mammon-t imádja?
ugyanolyan, mint bárki másnak...csak nem mindegy melyeket juttatja érvényre.
ha az a kérdésed, milyen gondolkodású az, aki éppen a Mammont imádja, akkor arra azt lehet mondani, hogy "pénzközpontú".
üdv
27/F
LastOne.Left
Szia!
A mammon imádó élete fő motívumának tartja a pénzt!Természetesen ez mindannyiunkban ott van!Aki felismeri,átviágítja,azon többé nem ez uralkodik!Minél több ismeretlen tulajdonságodat világítod át a tudat fényével,annál kevesebb tudattalan cselekedeted,gondolatod lesz és egyben annál tudatosabb leszel!
Szia Zsizsik666!
Sok ismerősömmel egyetemben,nekem is szerények az anyagi lehetőségeim!Mégsem helyezem a pénzt fókuszpontba,ha valakinak segítségre van szüksége!Erre gondoltam!
TELJESEN IGAZA VAN Pietrosolnak.
Mindannyiónk életében ott van a pénz, hiszen itt élünk ezen a földön.
A gond ott kezdődik,ha valaki mindent ennek rendel alá.
Egyetértek Pietrosollal.
Gratulálok az első valódi kérdésedhez Súr! :)
Lehet, hogy tévedek, de én nem szűkítem le a Mammon-imádatot a pénz imádatára. Persze aki ezt mondja, annak igaza van, és a pénz az általános értékmérő eszköz. De én tovább megyek, és azt mondom, hogy aki a Mammont imádja, az igazából az anyagi szükségleteinek a rabja. Kapzsi, telhetetlen, az élete az anyagi dolgok felhalmozásáról szól, ez nem kizárólag pénz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!