Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha egy kitalált egyházi...

Ha egy kitalált egyházi gyóntatásból paródiát csinálok és azt felrakom YouTube-ra, az nem számít erkölcstelenségnek vagy más ilyennek?

Figyelt kérdés

2012. nov. 6. 13:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Kinek a szemében? Lesz, aki jót röhög rajta, lesz aki felháborodik, de ha a vallás szempontjából nézed, akkor mehetsz is gyónni, meg "miatyánkozhatsz" két napig miatta.
2012. nov. 6. 13:22
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha elmegyek templomba gyónni akkor ártok a Sátánnak, a Sátánistáknak és fel kell áldoznom egy kecskét?
2012. nov. 6. 13:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor azt mondjátok, hogy inkább ne csináljak paródiát?
2012. nov. 6. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem vagyok Katolikus, és nem is értek egyet ezzel az egész gyónással, de szerintem ne csináld. Neked se esne jól, ha kiparodizálnának valami olyan dolgot, amit te gyakorolsz.
2012. nov. 6. 13:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ment a zöld kéz.
2012. nov. 6. 13:52
 6/12 anonim ***** válasza:
13%
Azt mondom azt csinálsz amit szeretnél, vallás-, szólás- és egyéb szabadság van.
2012. nov. 6. 14:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem vagyok katolikus, tehát nem érint érzékenyen a dolog; de azért azt javaslom, legyél tekintettel a katolikus emberekre, és keress valami jobb paródiatémát. :)

Az alábbi videó nem paródia, hanem nagyon is komoly témát dolgoz fel; idézem a leírást:

"A Filmesek Határok Nélkül elnevezésű táborban készült reklámfilmsorozat egyik része, ami a kukkoló társadalomra és a magánélet értékének megőrzésére hívja fel a figyelmet."

Privacy - Gyónás

http://www.youtube.com/watch?v=3IifO1gYyh8

Inkább terjeszd ezt. :)

2012. nov. 6. 14:23
 8/12 anonim ***** válasza:

ha egyáltalán felmerül benned a kérdés, akkor egyértelmű, hogy érzékenyen érint a téma, szóval a saját lelki békéd érdekében pihentethetnéd a dolgot :)

egyébként meg ha a paródia tényleg vicces, talán nem is számít

keresztények is jókat szórakoznak a Brian életén... :)

2012. nov. 6. 15:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért veszélyes bármiről paródiát csinálni mert a végén az emberek elhiszik hogy az a valóság. Ezért ne csinálj paródiát a gyónásról, arról ma is teljesen téves képzelgések vannak az emberek 99%-ának fejében.
2012. nov. 6. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Pl. az első válaszolónak
2012. nov. 6. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!