Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ismertek olyan gyülekezeteket...

Ismertek olyan gyülekezeteket amik nem a pénzről szólnak? Ha igen írjatok, és arról is mi a véleményetek Istenről, köszönöm :Imola

Figyelt kérdés

2012. nov. 4. 13:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

azt, hogy a lélek istentől való és maga isten

és ahogyan isten teremt, ugyanúgy teremt a lélek is

mert az alfa és az omega ugyanaz

2012. nov. 5. 00:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, ha a gyülekezetben diszkrét helyen el van helyezve egy adományláda, amibe, ha a szíved indít rá, akkor teszel bele pénzt, ha nem indít vagy nincs miből, akkor pedig nem teszel, akkor ahol ilyen van, az nem a pénzről szól...

Nem nézik, hogy dobsz-e bele és ha igen, akkor mikor és mennyit. Semmi nem kötelező. Nem adják körbe, hogy kényelmetlenül érezd esetleg magad, ha Neked nincs miből betenned, akkor az sem a pénzről szól.

Kötelező tized sincs.

Én Jehova tanúi gyülekezetébe járok minden héten és a fent leírtakat tapasztaltam.

Istenről pedig az a véleményem, hogy a világegyetem leghatalmasabb személye, aki alkotta a Földet és minden élőlényt. A teremtésműveiből pedig látható, hogy milyen szerető és gondoskodó személy Ő.

2012. nov. 6. 12:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válasz nagyon tetszett .
2012. nov. 6. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj hogy emberek alapján akarsz vallást választani, még ha keresztény is vagy, nézd meg milyen egy pünkösdista vagy egy református gyüli, én még olyan gyülit ami a pénzről szól láttam ,de kevés van.
2012. nov. 7. 01:07
 15/16 A kérdező kommentje:

A gyülekezetek nevét írjátok ki nekem mire gondoltok mert,

Pünkösd az van sokk ,esetleg mit tudtok az Őskeresztény vallásúak ról ? azok milyen néven hirdetik az igét ,ismeritek az őskeresztény vallást ? a válaszokat köszönöm

2012. nov. 7. 08:38
 16/16 anonim ***** válasza:

egyébként, ha nekem kellene vallást választanom, azt úgy csinálnám, hogy első körben megnézném a sarkalatos tanításokat, ünnepeket, amit adott vallás tanít és ünnepel. Majd megvizsgálnám a Biblia álláspontját. Amelyik vallásnak van olyan tanítása, ami nem a Bibliával összeegyeztethető vagy megtart olyan ünnepet, mely a Bibliát vizsgálva nem ünnepelhető, akkor az a vallás nem lehet az igaz vallás.

Amelyiknek minden tanítása a Bibliára alapozható és alátámasztható, na az az igaz vallás...

2012. nov. 7. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!