Ismertek olyan gyülekezeteket amik nem a pénzről szólnak? Ha igen írjatok, és arról is mi a véleményetek Istenről, köszönöm :Imola
azt, hogy a lélek istentől való és maga isten
és ahogyan isten teremt, ugyanúgy teremt a lélek is
mert az alfa és az omega ugyanaz
Én azt gondolom, ha a gyülekezetben diszkrét helyen el van helyezve egy adományláda, amibe, ha a szíved indít rá, akkor teszel bele pénzt, ha nem indít vagy nincs miből, akkor pedig nem teszel, akkor ahol ilyen van, az nem a pénzről szól...
Nem nézik, hogy dobsz-e bele és ha igen, akkor mikor és mennyit. Semmi nem kötelező. Nem adják körbe, hogy kényelmetlenül érezd esetleg magad, ha Neked nincs miből betenned, akkor az sem a pénzről szól.
Kötelező tized sincs.
Én Jehova tanúi gyülekezetébe járok minden héten és a fent leírtakat tapasztaltam.
Istenről pedig az a véleményem, hogy a világegyetem leghatalmasabb személye, aki alkotta a Földet és minden élőlényt. A teremtésműveiből pedig látható, hogy milyen szerető és gondoskodó személy Ő.
A gyülekezetek nevét írjátok ki nekem mire gondoltok mert,
Pünkösd az van sokk ,esetleg mit tudtok az Őskeresztény vallásúak ról ? azok milyen néven hirdetik az igét ,ismeritek az őskeresztény vallást ? a válaszokat köszönöm
egyébként, ha nekem kellene vallást választanom, azt úgy csinálnám, hogy első körben megnézném a sarkalatos tanításokat, ünnepeket, amit adott vallás tanít és ünnepel. Majd megvizsgálnám a Biblia álláspontját. Amelyik vallásnak van olyan tanítása, ami nem a Bibliával összeegyeztethető vagy megtart olyan ünnepet, mely a Bibliát vizsgálva nem ünnepelhető, akkor az a vallás nem lehet az igaz vallás.
Amelyiknek minden tanítása a Bibliára alapozható és alátámasztható, na az az igaz vallás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!