Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Evelin vagy Imola? Ez itt a...

Evelin vagy Imola? Ez itt a kérdés!

Figyelt kérdés

Segítsetek! Nem tudok dönteni! Én az Evelin felé hajlok, de mindenki lecigányozza, az Imola meg csak olyan második dobogós név, nem tetszik annyira mint az Evelin. Szavazzátok meg, hogy melyik legyen! Én már nem akarom őrölni magam emiatt!

Előre is köszönöm!

Ja! És a kislány félig kínai, félig magyar. Ha segít valamit. :)

2012. júl. 4. 09:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%
ne hari de tényleg cigánynév mind a kettö
2012. júl. 4. 09:54
 2/19 anonim ***** válasza:
47%
kinai babónek föleg nem adnám akkor valamilyen virágnevet
2012. júl. 4. 09:55
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Imola jobban tetszik, de ha Te az Evelin felé hajlasz, akkor ne hallgass senkire, add azt! Hülyeség, hogy cigány nevek. Azért mert Gáspár Győző lányát úgy hívják? Ugyan már....
2012. júl. 4. 09:56
 4/19 anonim ***** válasza:
57%
Nem értem a 2. választ, az Imola virágnév....
2012. júl. 4. 09:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az EVELIN nagyon szép név...abszolút nem cigányos, én a helyedben ezt a nevet adnám. Egyébként meg tudod, úgy van ez, hogy 2 név, 2 v. 3 tábor. Van aki egyiket mondja, van aki a másikat, és van aki jól megmondja hogy egyik sem, és "elnevezi" a Te babódat. Hallgass önmagadra, és ne törödj a "lecigányozással"
2012. júl. 4. 10:00
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem tetszik, de neked és a párodnak kell hogy tetszen!
2012. júl. 4. 10:02
 7/19 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem szépek, bár mi mást választottunk a születendő Kislányunknak. Gondolj arra, hogy becézik is majd a barátai is, melyik tetszik jobban az Imi vagy az Evi? :) Én ismerek egy félig magyar, félig kínai kislányt, az ő neve Ayami :)
2012. júl. 4. 10:02
 8/19 anonim ***** válasza:
AYAMI gyönyörü név!!
2012. júl. 4. 10:03
 9/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azt a nevet válaszd, amit a Párod is szépen ki tud ejteni, esetleg ha a családjához utaztok, ne hangozzon bután, hogy szegénynek nem tudja a Nagymami kimondani a nevét... Egyébként nekem személy szerint mindkettő tetszik! Becézés más kérdés, Imola nem feltétlenül Imi, Imo, sőt Molli is lehet... De ez majd úgyis alakul! Kellemes babavárást! :-)
2012. júl. 4. 10:08
 10/19 anonim ***** válasza:

Nekem az Evelin tetszik, az Imola nem.

Te me add azt a nevet a gyerekednek, ami nektek tetszik, másokkal ne foglalkozz:)

2012. júl. 4. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!