Evelin vagy Imola? Ez itt a kérdés!
Segítsetek! Nem tudok dönteni! Én az Evelin felé hajlok, de mindenki lecigányozza, az Imola meg csak olyan második dobogós név, nem tetszik annyira mint az Evelin. Szavazzátok meg, hogy melyik legyen! Én már nem akarom őrölni magam emiatt!
Előre is köszönöm!
Ja! És a kislány félig kínai, félig magyar. Ha segít valamit. :)
Valamelyik nap csak Imola volt a kérdés.
Nekem Imola jobban tetszik, Evelinről Győzike lánya jut eszembe.
Nem tetszik egyik sem.Mellesleg az egyik kérdésednél olvastam,hogy a férjed ki se tudja mondani azt,hogy Imola csak azt,hogy Mola.Ez nálam már nagy hátránnyal indulna.Az Evelin valamivel jobban tetszik,de ez sem igazán.Nekem nagyon elcsépelt.Esetleg Vivien?
A kérdésre vélaszolva:legyen Evelin
nekem a lányom IMOLA!!!! szóval egyértelmű melyik tetszik! még soha nem mondta senki,hogy cigánynév.......kikérem magamnak!!! nem tudom hanyadik válaszoló írta de mondjon már olyan nevet amit a cigányok nem adtak még a gyereknek??? annyian vannak már,hogy nincs annyi név a naptárban, egyszer mind sorra kerül náluk!! kiváncsi lennék aki szerint cigánynév, őt hogy hívják??? biztos van olyan cigány akinek ugyanaz a neve!!
eddig még csak olyat hallottam,hogy milyen gyönyörű név és különleges!
Köszönöm a válaszokat! Szerintem egyik sem cigányos, de ha az is lenne, akkor sem érdekelne. Csak nem tudok dönteni. Szerintem kalapból fogunk húzni, és így döntjük majd el. :) Szerintem az lesz, hogy az első lányunkat így, vagy úgy hívják majd, ha lesz második lányunk akkor meg a másik név. Kérdés, hogy melyik legyen előbb. :D
Szép babavárást nektek!
csak magadra hallgass!
de én is evelin vagyok és még nem "cigányoztak" le. szerintem ez hülyeség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!