Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mik voltak Jézus rossz tulajdo...

Mik voltak Jézus rossz tulajdonságai?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 11:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
egyetlen rossz szokása volt .az hogy ilyen barom arcúakért meghat !!!
2013. jan. 1. 12:11
 32/35 A kérdező kommentje:
Azt, hogy valaki meghal, nem lehet szokásnak nevezni, mert a szokás ismételt cselekvés, úgy igazából meghalni pedig csak egyszer tud mindenki.
2013. jan. 2. 20:30
 33/35 anonim ***** válasza:

Kérdező ,miért vagy olyan okos ? Isten kezdettől fogva az embereket figyelmezteti ,és különböző emberekkel ezt be is bizonyította ,mind a létezését mind azt hogy az emberek többsége gonosz ,és buta .

Jött egy döntés eltörlöm az embert ,mondta Isten ,és Jézus vállalta a halált mindenkiért !

szokása volt e neki ? és hogy milyen ? rossz vagy jó? ilyet csak bolond ember tud kérdezni ,Jézustól is kérdeztek sokk bolondságot írva van ,olvasd el ! neked milyen a rossz szokásod ? nekem az ha ilyen fajta kérdéssel találkozom ,szerintem tanulatlan ,egyenesen barom arcú lehetel ,sőt balgatag is .

2013. jan. 7. 08:19
 34/35 anonim ***** válasza:
Ja és hogy válaszoljak a szokás kérdésre : ismételten megbocsátó is Jézus amit az emberek nem tudnak meg tenni ,te megtudnád ezt tenni ,az a szokása hogy mindig megbocsájt : minden embernek ,remélem adtam választ ,szerintem foglalkozz ufókkal ,vagy vegyél egy kutyát magadnak .
2013. jan. 7. 08:23
 35/35 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Még csak nem is csoszogott? Vagy nem fújta az asztalnál az orrát? Ilyenekre gondolok, nem feltétlenül nagy dolgokra.

Látod itt nem semmi vagy ! akárki légy buta vagy ! ő gyógyított és nem csoszogott,a haverodat felhívhatnád mert az ördög tudja a legjobban azt hogy Jézus tökéletes volt ,buta ember vagy és hihetetlenül nevetséges ,meg mutatom egy pár őskeresztény zsidónak ezt a fórumot kíváncsi leszek mit írnak . Szép napot neked buta ember .-

2013. jan. 7. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!