Mik voltak Jézus rossz tulajdonságai?
Azoknak üzenem,akik azt írták,hogy Jézus ugyanolyan ember volt,mint mi és voltak rossz tulajdonságai,AZOK TÉVEDNEK!
Az Atya,a Fiú,és a Szentlélek egy örök Isten.Azaz Jézus Isten,a Földre jött,hogy beteljesítse feladatát.Igen,ember formájában,de bűntelenül.
Aki bizonyítani tudja,hogy volt rossz tulajdonsága,és ezt a Bibliából való idézettel támasztja alá,írjon egy levelet és megindokolom,hogy miért téved.
Voltak rossz tulajdonságai is, ahogy írták.
A fentieken kívül pl. a fügefa megátkozása (és elpusztítása), valamint a disznók elpusztítása.
Ezzel én sem azt akarom mondani, hogy rossz ember lett volna - hanem azt, hogy igenis neki is voltak rossz tulajdonságai.
Ha egy szent lett volna itt a Földön is, akkor nem is tudta volna megérteni az embereket. Akkor elég lett volna egy angyalt leküldeni, karddal és glóriával - és az rendet rakott volna mindenhol.
"Egy amúgy is impotens fügefa megátkozását én nem nevezném éppen "destruktívnak", ennyi erővel a gazt se kapáljátok ki a kertetekből."
Isten teremtménye nem gaz!!!
A fügefa pedig egy ártatlan élőlény volt, amit Jézus simán elpusztított!
A disznókat ugyanígy simán megfojtotta!
Holott Jézusnak 1000 és 1 más lehetősége lett volna gyógyítani, helyrehozni a dolgokat! Nem csak pusztítani!
Ahogy máshol meg is cselekedte...
Nem tudom... a hívők szemén valahogy egy vastag hályog van, ha értelmesen kellene beszélni valamilyen hitkérdésről. Sehogy se jön össze nekik.
Tévedés Jézusnak nem földi volt az apukája. Az hogy fizikai testben kellett megszületnie az azért kellett, hogy egyen értékű legyen a néhai "tökéletessel" Ádámmal
Egyébként az áldozata érvénytelen, és senkinek nincs megbocsájtva mindenki marad halálra ítélt bűnös.
aki meg hülyeségeket beszélnek azok inkább szálljanak magukba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!