Meg fogják így keresztelni?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok megkeresztelve de a vőlegényem igen.Vőlegényem ragaszkodik hozzá hogy majd ha megszületik a baba ő is legyen megkeresztelve.De mivel én nem vagyok (anyuka) így meg fogják-e.2012. nov. 2. 12:22
1/4 anonim válasza:
Minden valószínűség szerint meg. Milyen vallásban amúgy?
2/4 A kérdező kommentje:
Katolikus
2012. nov. 2. 12:45
3/4 anonim válasza:
Ez szerintem kevésbé akadály, viszont azt szokták nézni, hogy egyházilag rendezett-e a házasság. (Azaz volt-e templomi esküvő) Mivel azt írtad, hogy a vőlegényed, ezért én ebből arra gondolok, hogy nem vagytok még házasok. Ebben az esetben lehet, hogy azt fogják mondani, hogy előbb ezt rendezzétek, aztán megkereszteltethetitek a gyerkőcöt.
4/4 anonim válasza:
Nálunk a férjem nincs megkeresztelve én igen, és megkereszteltettük a kisfiamat.
Azt hiszem valami papírt ki kellett tölteni de már nem nagyon emkékszem mert régebben volt.
Szerintem ha te nem vagy ellene, akkor meg fogják keresztelni.
Persze ha összeházasodnátok az azért előny lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!