Egy gyakori kérdés, de: Hiszel Istenben?
Meg h isten megbocsájt, mindegy hogy kit öltél meg/erőszakoltál meg, vagy hullarészegen szétverted a családodat! Menj csak gyónni, majd "Isten megbocsájt" ^^
Lopni viszont ne merj, Isten nem bocsájta meg! (Isten nevet is csak azért írom naggyal, mivel "név")... Miért jó hinni valamiben? És miért, akik nem hívők nem tudnak egészségesen, teljes boldog életet élni? Inkább összeházasodom a kertembe, úgy ahogy én akarok, minthogy egy hideg templomba halljam a rinyálást, már elnézést!
14, lány, Lőrinc :D
Én se ítélkedem, de ha vki már álszent akkor hát.. izéé:D
És ha létezne miért engedné azt lerombolni amit "6 napig építgetett"?:'D
Amúgy a mamám nagy hívő, és ha valami rosszat mondok már elkezdi: ezt az ördög mondta/kénszerítette rád! Én már kínomba akár felolvasom az egész imakönyvét, csak hagyjon békén...! Meg amikor felolvas egy idétlen könyvből(igen, egy hapi írta, Isten gyóóógyitásairól van szó...........bocsi a sok pontért de...:D) na akkor szenvedősen kell hallgatnom. Anyám nem hívő, apám se, senki se, kivéve a mamám :D mert a papámat azt nem tudom, de azt tudom hogy a két uncsim(lányok, 15, 20) nem hisz semmiben. Sztem jobb így nem hinni semmiben, szerinted? :D Ja és te, fiú/lány, honnan, kor?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!