Egy gyakori kérdés, de: Hiszel Istenben?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 16:27
11/41 anonim válasza:
12/41 anonim válasza:
Igen, tiszta szivből hiszek, és még a sok rossz dolog sem tud "eltériteni" ettől!
13/41 anonim válasza:
Igen,hiszek Istenben.
Evangélikus vagyok,és egyházi suliba járok.
14/41 anonim válasza:
Igen. Hiszek benne, és próbálok úgy élni, hogy elmondhassam magamról, hogy Istennek tetsző életet élek.
Kedves kérdésfeltevő! Te hiszel benne?
15/41 A kérdező kommentje:
Nem, én nem hiszek.:)
2009. aug. 13. 13:17
16/41 anonim válasza:
Aki nem hisz istenben, az agyon le van pontozva, tanulság: A mély keresztények rosszindulatúbbak, mint az ateisták? :)
18/41 anonim válasza:
Miért lenne lepontozva? És egyáltalán. Nyilván nem mindenki hisz Istenben. Mi is lenne, ha mindenki egyforma lenne. Szabad akarata van mindenkinek, és eldöntheti, hogy hisz benne vagy sem. Ha valaki ezért lepontozza a másikat, szánalomra méltó. Kíváncsi lennék, miért nem hiszel. Nem részesültél vallásos neveltetésben, vagy esetleg csalódtál?
19/41 anonim válasza:
Én sem hiszek Istenben. Ez valószínűleg nevelés és a gyermekkor környezete miatt van. A családom egyáltalán nem vallásos, tehát nem kaptam egy "agymosás"-t a templomban.. (bocsi a vallásosaknak a kifejezésért)
20/41 anonim válasza:
Bertolt Brecht: Történetek Keuner úrról
Van-e Isten
Valaki megkérdezte K. urat, hogy van e Isten. K. úr így szólt:
- Azt tanácsolom , gondold át, megváltozna-e a viselkedésed attól függően, hogy milyen választ kapsz a kérdésedre. Ha nem változik meg, nyugodtan elejthetjük a kérdést. Amennyiben viszont megváltoznék, ha másban nem is, legalább abban segítségedre lehetek, hogy megmondom neked, már döntöttél: Istenre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!