Milyen az isten?
Figyelt kérdés
Ahány ház annyi féle? Bármerre jájunk is a világban mindíg a helyi emberekhez hasonlatos. Kínában ázsiai küllemű, Afrikában fekete, Európában fehér és nagy ősz szakállal rendelkezik. Ha valóban egy isten van akkor mindenhol egyformán kellene ábrázolni nem?2012. okt. 27. 12:42
1/6 Pietrosol 

válasza:

Szia!
Nem,egyáltalán nem kell ábrázolni!Hogy ábrázolnád a létezést?Márpedig a Teremtő maga a létezés!
2/6 anonim 

válasza:

Első válaszolónak igaza van. Nincs mit ábrázolni rajta, mert senki sem látta (egyébként sem biztos, hogy lehet). A lelke és értelme a lényeg.
3/6 anonim 

válasza:

ebböl is látszik hogy Isten nem más mint egy varázslatos történelmi fiuga ..ennyi semmit több..
4/6 anonim 

válasza:

Szerintem rajzoljatok le engem és a végén kiderül, hogy nem létezem...
5/6 anonim 

válasza:

Ismét egy nagyon érdekes kérdés. Ha én isten lennék és olyan képességeim lennének, mint amilyennel a zsidó-keresztény-miszlim vallások ruházzák fel istenüket, nekem biztosan nem lenne valós fizikai megjelenésem, mert nem lenne rá semmi szükségem. Így az ilyen képességekkel felruházott, viszont testben ábrázolt istenek biztosan nem valósak... bár itt vannak kakukktojások, mert például a muszlimoknál nem dívik az emberi alakok ábrázolása. Már akkor balhé van, ha csak a prófétájukat lerajzolja valaki.
6/6 mustafa33 

válasza:

Nézz a tükörbe és éppen olyan. És ha én nézek a tükörbe, akkor is éppen olyan, és ha a tesód, akkor is éppen olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!