Miben különbözik Isten, Sátántól?
A Sátánisták szeront Sátán jó, igazságos és szabad létet biztosít az embernek, míg Isten gonosz.
A vallásosak szerint Isten jó, igazságos és szabad lelket biztosít az embereknek, míg Sátán gonosz.
Aki ismeri a fizikát, az látja hogy ezek szimmetrikus antipárok, de akkor mi a különbség ? :D
Ez csak az én elgondolásom,de:
Mind a kettő isten,szóval Sátán is egy isten,és Jahve is egy isten,de Jahve csak egy Isten,nem pedig az Isten,ahogy Sátán is.A különbség igazából az,hogy Jahve Al-al-Logosz,de még csak nem is Galaktikus szintű Logosz, hanem inkább ennek az egy bolygónak a Bolygószintű Logosza.
Sátán vagy Lucifer,pedig a „Fény Hordozó” valamint a "Ragyogó és az Esthajnalcsillag". Lucifer az amit (akit) "Csoportlélek"-nek vagy "Társadalmi Memória Komplexum"-nak nevezhetnétek, amely a Hatodik Dimenzióig fejlődött, ami valójában azt jelenti, hogy ő arra a szintre fejlődött amely egyenrangú, vagy vitathatóan "magasabb-nagyobb", mint Jahve szintje.
Na szóval szerintem ez itt az igazi különbség,az,hogy jó vagy rossz,olyan nincs is,mert ami neked rossz az lehet nekem jó.Remélem tudtam segiteni!
"Remélem tudtam segiteni!"
Igen ! Köszi. Kell találni egy minimum 7. dimenzióig fejlődött Istent :-)).
Nem két egyforma erejű pólusról van szó, mint a Yin-Yang!
A sátán csak egy bukott angyal, tehát a hatalma meg sem közelíti Istenét. Tehetetlen vakmerőséggel csalogatja az embereket a rosszra, ennyi a maximum hatalma. Aki rendszeresen részesül az Eucharistiában, azt a sátán meg sem érintheti komolyan.
Akkor ez a Sátán 6 dimenziós lény, ez honnan ered ? Miért nem 66 dimenziós és Isten akkor neki ugye 7-es a száma, miért nem 7 vagy 77 dimenziós ? :D.
Csak kérdezem, Én nem értek hozzá.
Ez hülyeség, ez, hogy hány dimenziós lény..Sátán nincs, bibliai értelemben, csak olyan értelemben, hogy a régi poány istenekből lett a bibliában démon, meg sátán.
Ezt a ki hány dimenziós Jehova vs. Sátán/Luci elméletet állítólag az illuminátusok egy tagja írta, azt hiszem, Rejtettkéz a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!