Hol található Magyarországon Messiáshívő (Jézusban, mint messiásban hívő) Zsidó Gyülekezet?
6os!
azert oltek halomra jezus neveben zsidokat a keresztenyek ugye??
Kedves 11-es! En ugyan nem a 6-os valaszolo vagyok ,de ha megengeded valaszolok. Tehat: azok a "keresztenyek" akik a zsidosagot gyilkoltak/uldoztek,nem voltak igazi keresztenyek! Az igazi kereszteny ugyanis NEM arrol ismerszik meg,hogy jar-e templomba,olvassa-e a Bibliat,urvacsorazik/gyon-e rendszeresen,HANEM hogy betoltekezett-e Isten Szent Lelkevel ,van-e szemelyes kapcsolata Jezussal ,a Megvaltoval,vagyis megtert-e Istenhez! Kerlek,olvasd el az Ujszovetseg Evangeliumait es ezzel parhuzamosan az Oszvetsegben Ezsaias profeta konyvenek 53. fejezetet,amely szinten Jezusrol ir! Ezenkivul ajanlom Neked youtube-on a Jews for Jesus,a Jewish Testimonies ill. a One for Israel csatornat,ahol sok szep tanusagtetelt olvashatsz zsido vallasuaktol,hogy hogyan ismerkedtek meg Jezussal !
Ha van kerdesed,kerlek keress meg privatban!
Az Ur aldjon es orizzen meg Teged!:)
Udv.Dalma
Önálló, és 100%-ban zsidókból álló gyülekezetet nincs értelme keresni.. Magam egéswz Európában nem találtam, pedig ilyen nevű közösségeket sokat ismerek, és voltam , szolgáltam is köztük...
Vannak filoszemita, zsidózó társaságok, akik e nevet kisajátitták. Ők ezzel minden irányban félrevezető, káros tevékenységet folytatnak. Zsidók és keresztények felé egyaránt. Önmaguk skrizofén állapotukat a messiáshivő judaizmus gyümölcsének tekinthetjük...
Természetesen vannak messiáshivő csoportok, családok, akik száma annak okán is kevés , hiszen a rabbinikus judaizmus és a keresztények többsége kitagdta őket...
Ezért inkább ajánlanám a messiáshivő hivők tanitásait elsőként megismerni..
pl.: www.caddik.shp.hu www.tzaddik.extra.hu
Innen akár kapcsolatok is épülhetnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!