Mennyire fogadnak vajon szívesen ha római katolikus létemre elmegyek egy baptista gyülekezet istentiszteletére?
Figyelt kérdés
A saját vallásomat nem gyakoroltam, nem jártam templomba. Mert egyszerűen merevnek, kimértnek tartom. Istenben hiszek. Egy ismerősöm baptista lett (pár éve keresztelkedett át) és néhány dolgot mesélt erről a vallásról, és sokkal jobban tetszenek az ottani prédikációk, a hozzáállás, az emberek kedvessége. Szerintetek elmehetek nyugodtan egy baptista istentiszteletre? Nem lesz gond, hogy nekem más a vallásom? Vidék - kis létszámú gyülekezet.2009. aug. 8. 14:58
11/16 anonim válasza:
a baptisták mindig mindenkit szívesen látnak, úgyhogy menj csak nyugodtan! Én is baptista vagyok
12/16 anonim válasza:
én is katolikus vagyok, de már hónapok óta járok baptistákhoz, akik teljesen be tudtak fogadni, és szeretnek. imádok abba a gyülekezetbe járni, mindig jobb kedvem lesz, ha ott vagyok. bár ezt a kérdést régen írtad ki, de ha azóta is ezen rágódsz, akkor azt tanácsolom, hogy menj el nyugodtan:)
13/16 anonim válasza:
nyugi :) a baptisták nagyon szerető emberek:) nem fognak kidobni :D
14/16 anonim válasza:
Úgy látom elég sok biztató választ írtak:) Én is baptista vagyok egyébként.
Egy baptista templomból soha nem fognak elküldeni senkit, aki azért megy, hogy Istenről halljon.
15/16 anonim válasza:
100%osan biztos lehet mindenki abban, hogy a baptisták SOHA nem küldenének el egy katolikus vallású embert. sőt, különlegesebb alkalmakkor a mi gyülekezetünk azt mondja a gyülekezet tagjainak, hogy hivjanak el az alkalomra másokat is: ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat, stb. Nagyon vendégszerető vallás, biztosak lehettek benne, hogy nem zavar majd el senki sem.
16/16 anonim válasza:
Úgy hallom a Baptisták szívesen fogadnak mindenkit. Pünkösdiekhez és hit gyülekezethez, vagy ezekhez hasonló egyházakhoz ne menj, mert tisztelet a kivételnek elég téves utakon járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!