Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek kik építették az...

Szerintetek kik építették az Egyiptomi piramisokat?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 13:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy marslakók, azért nem álmodozom.

Csak arra gondoltam, hogy nem az Egyiptomi birodalom idején épült, hanem már sokkal előbb.

Mivel már írtam, hogy a világ más táján is találtak piramisokat.

2012. okt. 23. 11:27
 22/25 anonim válasza:
A piramisok titkainak leleplezése című filmet nézze meg aki azt hiszi,hogy az egyiptomiak építették. A legujabb film erről a témáról. Egy világ fog bennetek összeomlani,egy napig nem fogtok magatokhoz térni!!! És rájöttök,hogy lehetetlen,hogy ők építették.
2013. febr. 24. 18:24
 23/25 anonim ***** válasza:
67%

Az okos emberek mindent be tudnak állítani úgy,hogy aki megnézi az teljesen elhiggye amit állítanak.

A manipulálás alapja ez,tények elferdítése és a közhelynek számító "igazat mondunk,de nem minden igazat" mondat...Vagy egyszerűen egy apró dolgot elfelejtenek megemlíteni,ami elcseszhetné az általuk kreált kép hihetőségét.

Engem egyébként a legkevésbé sem érdekel kik vagy mik építették a piramisokat.Amíg nem tudnak egy értelmes okot mondani rá,hogy miért építenének a bolygónkon földönkívüliek piramisokat,addig nem hiszek ebben.

A "csak mert mi így gondoljuk",nem értelmes ok...

2013. febr. 24. 22:10
 24/25 anonim válasza:
Akkor ezek szerint te nem láttad az említett filmet. Szó nincs benne földön kívüliekről,vagy ha van is,akkor az csupán találgatás. Sokkal inkább szó van benne egy előttünk földön élő,nálunk nagyobb tudással rendelkező civilizációról....ami akár,hogy is,de eltűnt mint mondjuk a dinoszauruszok. Ne feledjük,a piramisok építésének korát semmilyen formában nem lehet megállapítani,mert semmilyen adat nem marad fent róla. Csak azt lehet megállapítani mikori a kőzet amiből épült...az pedig több ezer éves.
2013. márc. 6. 09:15
 25/25 anonim válasza:
...vagyis több 10 ezer éves.
2013. márc. 6. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!