Szerintetek kik építették az Egyiptomi piramisokat?
Szerintem nem az egyiptomiak építették. Egyrészt valószínű, hogy az egyiptomi nép előtt voltak ott valakik, akik ilyen nagy tudás és erő birtokában voltak, valószínűleg fejlettebb technológiával, mert ehhez még a mai napig is kell ész és technika, nem hiszem, hogy a kis rabszolgácskák hordták oda a hátukon (vagy görgőkön) ezeket az óriási tömböket.
Kutatások szerint az egyiptomi piramisok kb. 12 ezer évesek. Világszerte több helyen építettek ilyen építményeket (pl Bosznia és a maják), valószínű, hogy a csillagászattal (évszakokkal, idegen égitestekkel vagy az "istenekkel, földönkívüliekkel)voltak kapcsolatban az építtetésük célja.
Valami energiagyűjtő lehet, én arra is gondoltam, hogy az odalátogató idegen "istenek"=földönkívüliek leszállóhelye volt, azaz egyfajta reptér, vagy jelölés, kapcsolatféle.
+ egy dokumentum filmben láttam, hoyg az egyiptomi 3 piramis megegyezik szögre pontosan az Orion- csillagkép hármas övével :D
Hehe, lehet innen jöttek az Ufók vagy a Plejádokról, ahova egyes vallási csoportok vezetői is jutni akarnak? Kitudja, mivel etették őket az ufók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!