Elofordul manapsag demoni megszallottsag?
Pjotr, ez nem chat. De ha már így összejöttünk:
1. Gőzöd sincs Istenről, sem erről a témáról
2. Gőzöd sincs rólam
3. De ami a legbüntetőbb: nincs humorérzéked..
Tisztában vagyok vele, mi az a tudatfölötti. Mégsem írhattam azt, hogy fából vaskarikában hiszel, csak nem érted az iróniát. Egyébként nem baj, nem neked írtam, hanem a kérdezőnek, meg akik esetleg látnák az ömlengéseidet és félreértenék, azt hinnék, hogy hozzászagolsz a témához és keresztény vagy. Teccik érteni? Vagy külön a kedvedért elbábozzam?:)
Hazardteam!
Ha ez nem chat,akkor ne szólíts meg,mert így hiányzik a konzekvens hozzáállás!
1.Lehet,de ugye nem azt akarod mondani,hogy amit te a meséiteken keresztül bemutatsz az a valódi!Ebben az esetben azt kell feltételeznem,hogy ez a Lipót-gyüli!
2.Nem baj,mert a önmagad megismerése a te feladatod!El ne mulaszd!
3.Ezt,ha így is lenne sem értem,hogy jön ide!
Írd le mi az a tudatfölötti,mert ilyenről eddig nem halottam!Mutass rá az ömlengéseimre!Keresztény nem attól lesz valaki,hogy bemagol egy mesét!Kérlek bábozd el ezeket!
Szia Kérdező!
Ez nem hitbéli kérdés,hanem annak az elhárítása,hogy az ember egyenes gerinccel vállalja a felelősséget a saját cselekedeteiért!Nem kell azt mindenféle meselényekre fogni!
Hazardteam!
Ezzel nem tőlem fordulsz el!
Kedves kérdező!
Látom elég jól vitatkoztatok a témán,de gondolom még belefér az én hozzászólásom is.
Démoni megszállottság sajnos létezik.Nehéz megkülönböztetni egy megszállottat egy elmebetegtől,de vannak egyértelmű jelek.
A gonosz a legjobban úgy kerÍthet egy embert a hatalma alá,hogyha elhiteti,hogy nem is létezik.Mert ha nem hiszünk a létezésében,akkor nem figyelünk arra,hogy kevesebb bűnt kövessünk el stb.De nem igazán ajánlom,hogy erről tovább beszélgessetek.Elég ha valaki hisz a gonosz létezésében.Ha valaki nagyon mélyen beleveti magát a témába,akkor nagy esélye van arra,hogy kérdéseire nem megfelelő válaszokta kap és könnyen ajtót nyithat a gonosz lélek számára.Elégedjetek meg azzal,hogy létezik és elég durva dolgok történnek.Láttam már ilyen dolgokat,elég sokat tudok erről a témáról.Ha valakit nagyon érdekel,akkor priviben beszélhetünk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!