Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elofordul manapsag demoni...

Elofordul manapsag demoni megszallottsag?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi tortenik ilyen esetben? gondolom nem olyan mint a filmekbe..
2012. okt. 19. 18:24
1 2 3 4
 31/36 Hazardteam ***** válasza:
36%

Pjotr, ez nem chat. De ha már így összejöttünk:

1. Gőzöd sincs Istenről, sem erről a témáról

2. Gőzöd sincs rólam

3. De ami a legbüntetőbb: nincs humorérzéked..

Tisztában vagyok vele, mi az a tudatfölötti. Mégsem írhattam azt, hogy fából vaskarikában hiszel, csak nem érted az iróniát. Egyébként nem baj, nem neked írtam, hanem a kérdezőnek, meg akik esetleg látnák az ömlengéseidet és félreértenék, azt hinnék, hogy hozzászagolsz a témához és keresztény vagy. Teccik érteni? Vagy külön a kedvedért elbábozzam?:)

2012. okt. 21. 13:15
 32/36 Pietrosol ***** válasza:
52%

Hazardteam!

Ha ez nem chat,akkor ne szólíts meg,mert így hiányzik a konzekvens hozzáállás!

1.Lehet,de ugye nem azt akarod mondani,hogy amit te a meséiteken keresztül bemutatsz az a valódi!Ebben az esetben azt kell feltételeznem,hogy ez a Lipót-gyüli!

2.Nem baj,mert a önmagad megismerése a te feladatod!El ne mulaszd!

3.Ezt,ha így is lenne sem értem,hogy jön ide!

Írd le mi az a tudatfölötti,mert ilyenről eddig nem halottam!Mutass rá az ömlengéseimre!Keresztény nem attól lesz valaki,hogy bemagol egy mesét!Kérlek bábozd el ezeket!

2012. okt. 21. 14:33
 33/36 Hazardteam ***** válasza:
Lyukas vödörbe kár vizet vesztegetni
2012. okt. 21. 16:51
 34/36 A kérdező kommentje:
En az mondom nektek legyen mindenkinek a hite szerint.
2012. okt. 21. 17:39
 35/36 Pietrosol ***** válasza:
50%

Szia Kérdező!

Ez nem hitbéli kérdés,hanem annak az elhárítása,hogy az ember egyenes gerinccel vállalja a felelősséget a saját cselekedeteiért!Nem kell azt mindenféle meselényekre fogni!

Hazardteam!

Ezzel nem tőlem fordulsz el!

2012. okt. 21. 18:43
 36/36 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Látom elég jól vitatkoztatok a témán,de gondolom még belefér az én hozzászólásom is.

Démoni megszállottság sajnos létezik.Nehéz megkülönböztetni egy megszállottat egy elmebetegtől,de vannak egyértelmű jelek.

A gonosz a legjobban úgy kerÍthet egy embert a hatalma alá,hogyha elhiteti,hogy nem is létezik.Mert ha nem hiszünk a létezésében,akkor nem figyelünk arra,hogy kevesebb bűnt kövessünk el stb.De nem igazán ajánlom,hogy erről tovább beszélgessetek.Elég ha valaki hisz a gonosz létezésében.Ha valaki nagyon mélyen beleveti magát a témába,akkor nagy esélye van arra,hogy kérdéseire nem megfelelő válaszokta kap és könnyen ajtót nyithat a gonosz lélek számára.Elégedjetek meg azzal,hogy létezik és elég durva dolgok történnek.Láttam már ilyen dolgokat,elég sokat tudok erről a témáról.Ha valakit nagyon érdekel,akkor priviben beszélhetünk róla.

2013. jan. 2. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!