Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elofordul manapsag demoni...

Elofordul manapsag demoni megszallottsag?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi tortenik ilyen esetben? gondolom nem olyan mint a filmekbe..
2012. okt. 19. 18:24
1 2 3 4
 21/36 Pietrosol ***** válasza:
36%

Köszönöm!

Jobban örültem volna a saját önálló gondolataidnak és véleményednek,de,látom be kell érnem ennyivel!

Minden jót!

2012. okt. 19. 22:30
 22/36 anonim ***** válasza:
86%

Megszállottság igenis létezik, csak az ördöngösökre kell gondolni, akikből Jézus és a tanítványok Isten által ördögöket űztek ki.

És létezik ma is! Nővérem tartott Afrikában előadásokat, és mögötte egy szobában ördögöket űztek (persze keresztény volt az egész rendezvény).

2012. okt. 19. 23:35
 23/36 Pietrosol ***** válasza:
34%

Az utolsó kommentemet elfelejtettétek lenullázni kedves ítélkezők!

Kéretik több figyelemmel lenni!

2012. okt. 20. 08:26
 24/36 Hazardteam ***** válasza:
63%

Nakéremtisztelettel. Pietro valamiféle önmegváltó tudatfölötti istenségben hisz, ami benne lakozik, meg úgy mindenben és mindenkiben, ha jól vettem ki. A lényeg, hogy nem keresztény, nem hívő, legagábbis bibliai értelemben nem az és amikor Istenről beszél, nem a biblia Istenét érti alatta, de legfájdalmasabb, amikor hisztizik. Jól körülírtam Pjotr?

Na de haladjunk. Amit kérdeztél illetve amikre utaltam:

Befolyásoltság érhet szinte bárkit. Egy elkapott szadista jelentet egy filmből, Far Cry3 végigjátszása, bemész egy elátkozott házba (van ilyen is) ahol helyhezkötött tisztátalan szellemek kockulnak (teráfok) de szerintem elég, ha bemész egy jóképű katolikus templomba, az is jó kemény. Ne csak olyasmire gondolj, hogy "kellemetlenséget" érzel. Nagy részük egyáltalán nem kellemetlen, inkább "édesget és von" (a halál felé) mint a szirének, ha ismered a sztorit Odüsszeusszal, meg az árbóccal. az egész hasonlóan működik, mint a cigarettára való rászokás: eleinte baromi érdekes, "van egy feelingje" és "most mi van abban, bármikor leteszem?" érzés. Később, amikor "megkötöznek" onnantól meg bilincs. Úgy érzed, nincs élet nélküle (az adott dolog nélkül) és elképzelhetetlen, hogy ne legyen az életed része, ne csináld. A kulcsszó a "kényszerítő". Ez a második fázis már, csak fáradt vagyok és belecsúsztam. Tehát ez már a megkötözöttség, démonizáltság, gyakran fokozatonként veszi át az uralmat a szóbanforgó ember személyisége fölött, ahogy az akarata meghajlik az idők során. Tudod, az a "nem akarom, de mégis csinálom, viszont utálom magam, vagy ha már kifáradtam az önútálattól, hátradőlök és letojom, úgysem tehetek ellene semmit, mindig győzedelmeskedik, bárhogy is próbáltam elfolytani, vagy önfegyelmet gyakorolni" metódus. Van, akit már kicsi korában támad pl. az elvetettség, akár az anyja méhében, de most inkább nem írnám körül az egész démonológiát, egyrészt mert nem értené a többség (nem az értelmi képességeik miatt) másrészt félreértenék és az meg senkinek sem jó és Istennek sem ez a célja. A harmadikat, amire végülis a kérdésed is irányul (szerintem) az amit "megszállottságnak" írtál. Az már az a fokozat, amikor az illető személyiségét olyan szinten elnyomják és megnyomorítják ezek a lények, piócaként élősködve rajta és gyötörve, hogy szó szerint "nem önmaga". Hol az egyik, hol a másik, hol egyszerre több nyilatkozik meg rajta és használja a testét, ő meg az agya hátsó zugából nézi a fejleményeket és nem ura sem a szavainak, sem a tetteinek. Meg persze, ha valaki így "él" a személyisége is elég hamar gallyra megy, egy idő után egynek hiszi magát a "hangokkal", amik nem csak mondják, de kényszerítik is. Legjobb példa a légió nevű "szellem", ami(ket) Jézus egy ilyen megszállottból űzött ki. Jézus általában rájuk szólt, hogy fogják be, nevükön nevezte őket és kivágta az emberekből "Isten ujjával", vagyis a Szent Szellem erejével. De ez esetben megkérdezte mi a nevük és azt mondták "légió, mert sokan vagyunk". ezt ha nem gond, nem részletezném tovább, szerintem már így is túlmegy azon a határon, amit elbír a GYK.hu..

Annyit még megjegyeznék, hogy személyes tapasztalatom alapján az az egyik legósdibb ÉS egyben leghatásosabb trükkjük is, hogy egyes szám, első személyben tetszelegnek. Ezt úgy értem, hogy amikor szólnak, szinte sosem úgy szólnak, hogy "TE", max amikor vádolnak, hanem inkább úgy, mintha a saját gondolatai lennének az embernek, de valahogy mégis érzi, hogy idegenek és "életidegenek". Ez KELL ahhoz, hogy az egész működjön, ha belegondolsz a stratégiájukba és abba, hogy a sátán királysága okkult, vagyis rejtett, a cél érdekében nagyon szívesen letagadja magát, vagy másnak adja ki, akár világosság angyalának is, a biblia szerint és az egész rejtett. Sok, illetve a legtöbb betegséget ők okozzák, de ezt materiális módon nem lehet bizonyítani, ahogy a létezésüket sem, mert nem fizikai lények, nem "mérhetőek és ellenőrizhetőek". A hiánybetegségeket mondjuk nem sorolnám ide, azok inkább az "Istenkísértés" kategória én szerintem, de ez szigoróan magánvélemény. Tehát amikor szemetet eszel és nincs jód a szervezetedben, akkor nem démonok fogják a pajzsmirigyedet babrálni magyarul..

Általában véve az emberek, akik tudnak róluk, vagy nem veszik őket elég komolyan, vagy túl komoylan veszik és "szerelmesek lesznek a témába". Ez utóbbi esetben minden kulcslyukon démonokat keresnek és baromi sokat beszélnek róluk, a rossz időt és az inflációt is ezeknek tulajdonítják, vagy ha megbotlanak a sötétben. Éppen ezért, mert vannak ilyesmire hajlamos emberek, főleg okkult, mélyen vallásos, vagy személyiségzavarokra érzékenyebb emberek, nem is osztanám tovább az észt, talán enyniből is kiderült amire kíváncsi vagy, de legalábbis a 3 "kategória" közötti különbség, amikre az elején céloztam. Most viszont zúzok aludni. Remélem nem zavartam össze senkit feleslegesen.

2012. okt. 20. 09:27
 25/36 A kérdező kommentje:
Nyomorult demonok.. :) Koszonom, hogy leirtad reszletsebben!
2012. okt. 20. 13:36
 26/36 anonim ***** válasza:
32%

Előfordul úgy, hogy a negatív energia szállja meg az embert, ilyenkor jön a depresszió a szorongás, a félelem a fóbia és a dilibogyó :(

Régen is így volt ez. Bár lehet hogy akit megszálltnak hittek, az csak epilepsziás rohamot kapott, vagy mérges gombát evett...

2012. okt. 20. 15:05
 27/36 anonim ***** válasza:
32%
Pietrosol, ott a pont!
2012. okt. 20. 15:07
 28/36 anonim ***** válasza:
32%
Hazardteam, sok a duma. Ne legyetek sokbeszédűek!
2012. okt. 20. 15:09
 29/36 anonim ***** válasza:
49%

Yuda válaszával értek egyet. Több kérdésnél is olvastam már a válaszait, és azt kell mondanom, hogy nagyon jó, kimerítő válaszok az adott témában, itt is így van.

Pietrosolnak pedig üzenem, hogy nem a "kedves ítélkezőkkel" van a gond. A hiba az ön készülékében van...

2012. okt. 21. 06:54
 30/36 Pietrosol ***** válasza:
37%

Hazardteam!

Jobban jártál volna,ha kérdezel,mert úgy tűnik a következtetés és a logika nem erősséged,persze ez nem hiba,csupán állapot!

Önmegváltó és tudatfölötti és mégis bennem van,ez így paradoxon!Ha valaminek nem vagy tudatában(tudatfölötti) az tudattalanság és bármiféle megváltást kizár,mert kizárja a tudatosság meglétét,illetve az azzal való önazonosítást!

A tudattalanság megnyilvánulása a téves önazonosítás,mikor az ember az egós elme gondolataival és érzelmeivel azonosul,ahelyett,hogy a gondolat megfigyelőjével azonosítaná önmagát!

Természetesen abban az értelemben,ahogy ti használjátok nem vagyok keresztény!Nem gondolom,hogy hujjogáskor kerülök közel a Teremtőhöz és nem gondolom,hogy a működésemben meglevő hibák démonokra hárítása helyes út!A te általad definiált kereszténység nem más,mint az önmagát az egójával azonosító létezés legitimizálása!

Hiszti pedig nincs!

Ha ezt,amit a démonjaidról írtál,komolyan veszed,akkor elnézést kérek tőled,mert ez azt jelenti,hogy nem lehetsz több,10-12 évesnél!Így természetesen nem akarok beleszólni az álomvilágodba!

Viccet félretéve!

Itt is tökéletesen megnyilvánul az egó,tetteiért felelősséget nem vállaló,mindent egy külső hatalom csábítására hárító működése!Ezek a dolgok csiklandozzák az egós elmével tévesen azonosult ember "fülét",mert nem kell önmagában keresni a hibát,hanem azt egy külső erőre foghatja!Rendkívül kényelmes!

A sátán nem más,mint az egós elme!Tulajdonképpen nem csináltok mást,mint,hogy az egyik arcával nézitek a másik arcát, kiszolgáljátok az egótokat a felelősség fel nem vállalásával!

ma 06:54!

"A hiba az ön készülékében van..."

Ahhoz természetesen jogod van,hogy az általam elmondottakat tartalom alapján megítéld és nyomkodd a mancsokat!Az viszont nem tartalom alapján történik,ha yudához intézett kérésemet/kérdésemet mancsolod,ez személyeskedés!Félre ne értsd,nem sért,csak butaság,éppen azért,mert nem a tartalom ellen irányul!

2012. okt. 21. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!