Hogy van az öröklés Jehova Tanúinál?
Nem tudtad, hogy ez is meg van írva?
Azt mondja Pál apostol:
"színházi" látványossága vagytok e világnak.
De nem azért mert feltűnést akarunk.A világnak tűnik fel, hogy vannak emberek akik igyekszenek a biblia alapelveket betartani.Az apostolok is ezért voltak szem elött.
Egyébként pedig nem a megfélemlítés a cél, de azt azért ne felejtsd el, Noé idejében is beváltotta, és nem kedvezett csak 8 embernek.
S a mit a teremtő kimond vagy gondol, azt véghez viszi, és nem hazudik.
(Ézsaiás 55:10, 11) 10 Mert ahogy a záporeső és a hó alászáll az egekből, és nem tér oda vissza, csak ha megitatja a földet, és termékennyé, gyümölcsözővé teszi azt, és magot ad a magvetőnek, és kenyeret annak, aki enni kíván, 11 úgy lesz az én beszédem is, amely elhagyja a számat. . .
Nem gondoltad, hogy amit leíratott azt hobbiból íratta le?
De majd meg látod, eddig minden prófécia beteljesedett amit kimondott, ezután sem lesz másként.
S ha valakinek félni valója van , csak az aki nem él a teremtő akaratával összhangban.
"Egyébként pedig nem a megfélemlítés a cél, de azt azért ne felejtsd el, Noé idejében is beváltotta, és nem kedvezett csak 8 embernek. "
Amúgy nem ez a kérdés, de mindegy.
De ez megfélemlítés. Sőt, inkább fenyegetés. Ha még gondolkodom, vehetjük zsarolásnak is. Ez nem a TEREMTŐ ENERGIÁTÓL van.
1. Ő NEM BOSSZÚÁLLÓ
2. Ő NEM ZSAROL, NEM FENYEGET
3. NEM JÖVENDÖL NEKED
4. NEM TESZ KIVÉTELT AZ EMBEREK KÖZÖTT
5. NEM SÚG SENKINEK A FÜLÉBE, HOGY MÁS EMBEREKET VALLÁSOKKAL TRAKTÁLJON, MEG FÉLELEMBE TARTSON.
Ez nem a tízparancsolat, csak leírtam a TEREMTŐ ENERGIA SZEMÉLYÉT.
Ő nem fog bosszút állni, Ő a teljes SZERETET, az övé az Univerzum összes törvénye, a természet törvénye. Minden egyes emberben BENNE VAN AZ ISTENI ENERGIA, csak az össze vallásos fanatikus sajnos nem láthatja, mert elvakultak vagytok. Nem csak a tanúk, nehogy azt hidd.
Ez van. Nem tudtok úgy érvelni, hogy saját gondolatból pattanjon ki? Mint egy isteni szikra? Mert mindenkiben meg van ám az az isteni szikra, csak elő kell hozni!
Kedves kérdező, valamikor előjönnek olyan kérdések, ami valakinek nem tetszik, a válasz nem mindig szeretetlenségből fakad.
Az igazságnak felszínre kell jönni.
Szia!
Kérdező!
Látva a lavinát amit elindítottál, szerintem az a minimum, hogy megkérdezed az özvegyet és utána leírod ide.
A válasz fényében biztosan lesznek olyanok akik tartoznak majd egy bocsánat kéréssel / persze akkor is lesz majd mentség, hogy miért ne tegyék meg.
Nem baj, én várom a valóságot.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!