100 év múlva kik lesznek többen Európában, a keresztények, a muzulmánok vagy az ateisták?
"A szcientológiát miért nem akarja senki megszüntetni? A világ legveszélyesebb vallása, mégis le sem sz@rjátok!" - Látod, ebben az egyben egyetértek veled
"Mi az, hogy egyre kevesebb fehér lesz? Felsőbbendű lennél bárkinél azért, mert fehér vagy? Nem hinném, ilyen IQ-val, ami neked van... Pedig pont az eszeddel kéne kitűnni." - Nem, nem vagyok felsőbbrendű, de érdekes egy logika a tiéd, mert ugye a szabadgondolkodók a sokszínűséget szeretnék terejszteni, de simán továbblépnek ha egy rassz kihal (nevezetesen a fehér).
"Különben is a fehér ember b@szta el azt a bolygót, nem hiszem, hogy másoknak kéne rendbe hozni!" - Azért erről megoszlanak a vélemények. Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy Marathóntól Jerez de la Fronterán át a Muhi csatáig nem a fehér ember volt, aki háborúba sodorta, megtámadta, öldökölte a másikat. Erről ugye keveset beszélnek.
"Nem, nem vagyok zsidó, sem cigány, sem szdsz-es." - Az lehet, de hogy az őseidet utálod az biztos, a hagyományokra meg köpsz egy nagyot. Gondolj rá, hogy valamikor majd a te leszármazottaid ugyanúgy semmibe fognak venni téged
14:20-as!
Szeretnék a te világodban élni :) Jó lehet ilyen összeeskülvés-elméletektől túlfűtött elmével élni :D Félsz, hogy a csúnya muszlimok lefejeznek? Ne várdd meg őket! Nyomás, pattanj le egy tízemeletes házról! Menekülj! :oP
"Előzőkém,akkor majd várd ki h a muszlimok levágják a fejed,minden fehérnek igazi n*cik a muszlimok"
Hogy ezzel te mit akartál mondani tényleg nem értem :D....Próbálj meg rendesen fogalmazni, mert ilyen mondatot egy majom összerak h "minden fehérnek igazi nácik a muszlimok"....WTF? Jelent ez egyáltalán valamit? Mi ennek az értelme? Vagy töröd még a magyart? Javaslom, előbb tegyél belőle nyelvvizsgát, addig az ilyen honalpokat hanyagold!:)
előttem szóló:
Szerintem arra gondolt hogy olyan véleményen vannak a muszlimokról mintha nácik lennének.
Írták itt többen, hogy ha katasztrófa lesz sokak fognak istenben hinni, ez így szokott lenni. Hát nem tudom ezt alátudod e támasztani valamilyen infóval a zuhanógépes vicces idézeten kívül?
Ha addigra nem csökkentik az emberek eszét 90IQ alá akkor tudni fogják az emberek hogy imával semmit nem érnek el és az emberek okozták a katasztrófát, cselekedni kell.
Ha az exon(nem biztos h így kell leírni) cég amikor tengerbe ömlött az olaj, imádkozik egyet ahelyett hogy odaküld xy embert szivattyúzni, hát nem tudom mit szóltatok volna hozzá....
Addig jó a vallás amíg nem befolyásolja a cselekedeteket, irányítást. Addig kifejezetten jónak tartom(nem fejtem ki miért).
De ahogy más is írta előttem, a pápa például honnan a p*csából tudja hogy mi a jó az embereknek, miért szól bele abba amihez nem ért? Például hogy ő támogatja a globalizációt mert az lesz a legjobb az embereknek(bizony, ő mondta). Meg a scientológiát is meglehet nézni hogy jó dolog e.
Szóval ha nem intézményesítik agyba-főbe ezeket a vallásokat -bármelyiket- felőlem a mátrixban is hihetnek az emberek, meg hogy egy csésze pisi irányítja az agyunkat. Mit bánom én csak engem hagyjanak ki belőle.
Ateisták nem hiszem, hogy ők leszek a döntő többségben.
Mivel. hogy még reálisabb ember is csak a lehetetlen elméletével tud pár dolgot előhozni. De ha ez az érv létezne, akkor mi sem lennénk mert mi a lehetségessek vagyunk. Mert ha ez a világ REÁLISAN létezik akkor mondok pár reál törényt
Egy tárgy csak egy másik térben létezik. Te a szobában vagy a szoba a Földön a Föld a világ egyetemben és aVILÁGEGYETEM? A semmiben? EZ CSAK AKKOR LEHETSÉGES HA VAN EGY OLYAN VALAKI AKI ÉRTELMÜNKNÉL EZERSZER NAGYOBB , AKI KEZÉBEN VAN AZI IDŐ A SORS ÉS A TÉR. Mert: Akkor NEM LÉTEZIK ISTEN HA A VILÁG EGYETEM VAN EGY MÁSIK TÉRBEN DE AZ IS EGYMÁSIKBAN ÉS EZT VÉGTELEN IDEIG TUDNÁNK SZÁMOLNI. A VÉGTELEN? EZ CSAK A MATEKBAN VAN A VILÁGBAN KÉPTELENSÉG, MERT AKKOr NeM LENNÉNK ITT. Mert mi is végesek vagyunk. Ebben a tudomány bicskája beletörik. Az hogy melyik isten létetik azt én semmtudom.
Utolsó h te mennyire hülye vagy:D
Képzeld jelenleg is sok ateista(nem csak meggyőződéses) nagyon jól el van isten gondolata nélkül, senki sem fog azért muzulmán vagy scientológus vagy baptista lenni mert 'milyen má az hogy végtelen?'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!