Hogy tehettem ezt? Nem tudom feldolgozni.
Kedves Kérdező!
Már megbántad, amit tettél. Ne gyötörd magad ezzel. Hiszem, ha megbántad, még egyszer nem fogod elkövetni. Jó, hogy elmondtad a fiúnak, hogy mit szeretnél. Ha szeret, akkor megérti és tiszteletben tartja érzéseidet, döntésedet. Ha nem, akkor nem vagy számára fontos, nem szeret igazán és csak a saját igényeivel törődik. Hidd el, aki szeret, az tud várni és a legjobbat akarja neked!
"Utolsó, szerintem te magadból indulsz ki, amikor azt írod, hogy személyiségtorzulással jár szűznek maradni huszonakárhány éves korig. Ez egy tök normális dolog. Lehet, hogy neked nem, de másoknak igen"
Ebben mi a "normális"? Melyik korban volt normális? Azért elvakultnak nem kell lenni.. ez teljesen abnormális, ahogy az is, hogy a gyerekvállalás 30-32 éves korra tolódott, vagy hogy a társadalom elveszítette a mintáit.
Csak két kérdés, vallástól függetlenül:
Ha ennyire szeret a fiú, miért nem vette figyelembe, hogy te mit gondolsz? Ha szeretne, nem várt volna inkább?
Ha csak akkor tudod megtartani, ha lefekszel vele, akkor tényleg szeret?
Ha már tudtál legalább magadnak őszintén válaszolni, akkor tedd fel a kérdést még egyszer.
24-esnek igaza van.
Mondd el neki mit szeretnél. Ha ő nem ezt szeretné, inkább felejtsd el. Van ismerősöm akivel hasonló történt, ő nem így kezelte a dolgot és rossz vége lett. Te ne kövesd el azt a hibát hogy vele maradsz akkor is ha ő mást szeretne.
Menj el gyónni és kérdezd meg a papot is, vagy ha nem katolikus vagy akkor a lelkészed kérdezd meg (ha nekik is tilos beszélni a bűneidről másokkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!