Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vagyok agresszív? Egy...

Miért vagyok agresszív? Egy keresztény mit tegyen, hogy ne legyen agresszív és undorító?

Figyelt kérdés

Nagyon elszomorít a viselkedésem. Otthon amikor valaki hozzám szól, olyankor elég agresszívan válaszolok és általában röviden, sürgetően, olykor indulatosan, hogy végre hagyjon már békén az illető.

Ami még durvább, hogy amikor kint veszekedés van, akkor csúnya dolgokat szoktam mondani, elég kegyetlen és trágár dolgokat.

Sőt van még egy ijesztő dolog is. Szeretem Istent, de elég gyakran, mikor nagymamám sajnáltatja magát, jajgat stb. és ilyeneket szokott mondani, hogy Istenem, olyankor sokszor mondom hangosan, hogy kussolj már el, nincs itt a k... Istened, fogd be a k.. po..d (szerencsére úgy mondom, hogy ne hallja meg)

Ez már a vég?

2012. okt. 15. 00:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Amely szemely azt mondja hogy

Azimadkozas felesleges vagy ehez hasonlo na azt meg ne halgasd mert az az ember nem Isten altal es szeretbol szolt! Imadkozz menj el gyulekezetbe mond el a problemadat , imadkozni fognak erted ki uzik a demonokat , ugyan is ha akaratod ellenere vagy agressziv az csak is a gonosztolszarmazhat! Terj meg keresztelkedj meg.Bekesseg

2014. szept. 11. 02:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!