Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Írnátok nekem idézetet a...

Írnátok nekem idézetet a Bibliából?

Figyelt kérdés
Pár napja műtöttek sérvvel, marhára fáj, sokat kell feküdnöm, nagyon kivagyok. Csak valamit a betegségről, gyógyulásról. Kérlek, másoljátok be a szöveget, nincs a közelemben Biblia. Köszönöm.
2012. okt. 11. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves Testvérek!

Imádkozzunk a Kérdezőért, illetve a gerincsérves kollegáért!

"Valljátok meg azért egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének." - Jak 5,16

Áldás, békesség!

Mihály

2012. okt. 12. 16:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Azokon az idézeteken kívül amiket már írtak neked, nekem Teréz anya egyik idézete segített sokat amikor gerincsérv műtétre vártam:

"Tudom, hogy Isten nem tesz olyan terhet a vállamra, amelyet nem tudok elviselni. Bár ne bízna bennem ennyire!"

és itt van még egy:

"Nincsenek lehetetlen álmok, csak belső korlátok, amelyekkel megszabjuk, mi lehetséges és mi nem."

Nekem sikerült teljesen rábíznom magam Istenre akkor és az történt ami akkor lehetetlennek tűnt,a műtét előtt megszűntek a tüneteim (nem tudtam járni, elviselhetetlen fájdalom)és nem kellett végül műteni. Tornával azóta is tünetmentes vagyok.

Imádkozom mindkettőtökért, hogy mihamarabb meggyógyuljatok.

2012. okt. 13. 00:05
 13/18 Hazardteam ***** válasza:
Na most már tényleg gyógyuljál meg szépen!:)
2012. okt. 13. 11:56
 14/18 Hazardteam ***** válasza:

"13. Szenved-é valaki köztetek? Imádkozzék. Öröme van-é valakinek? Dícséretet énekeljen.

14. Beteg-é valaki köztetek? Hívja magához a gyülekezet véneit, és imádkozzanak felette, megkenvén őt olajjal az Úrnak nevében.

15. És a hitből való imádság megtartja a beteget, és az Úr felsegíti őt. És ha bűnt követett is el, megbocsáttatik néki.

16. Valljátok meg bűneiteket egymásnak és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok: mert igen hasznos az igaznak buzgóságos könyörgése"

2012. okt. 13. 11:58
 15/18 A kérdező kommentje:

Gyógyulok, gyógyulok! :)

Tényleg köszönöm mindenkinek, rendesek vagytok.

2012. okt. 13. 13:27
 16/18 anonim válasza:
34%
Aztán szerinted ettől jobb lesz? Ha szépnek nem születtél, legalább hülye ne legyél...
2012. okt. 17. 23:21
 17/18 Hazardteam ***** válasza:
Na jobban vagy már jobban vagy már?:)
2012. okt. 17. 23:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Aha, ma vették ki a varratokat. Még mérsékelt a sebességem, de azért nem vészes ez. Lehetne nagyobb baj is, amiket ma láttam a kórházban...
2012. okt. 18. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!