Írnátok nekem idézetet a Bibliából?
Kedves Testvérek!
Imádkozzunk a Kérdezőért, illetve a gerincsérves kollegáért!
"Valljátok meg azért egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének." - Jak 5,16
Áldás, békesség!
Mihály
Azokon az idézeteken kívül amiket már írtak neked, nekem Teréz anya egyik idézete segített sokat amikor gerincsérv műtétre vártam:
"Tudom, hogy Isten nem tesz olyan terhet a vállamra, amelyet nem tudok elviselni. Bár ne bízna bennem ennyire!"
és itt van még egy:
"Nincsenek lehetetlen álmok, csak belső korlátok, amelyekkel megszabjuk, mi lehetséges és mi nem."
Nekem sikerült teljesen rábíznom magam Istenre akkor és az történt ami akkor lehetetlennek tűnt,a műtét előtt megszűntek a tüneteim (nem tudtam járni, elviselhetetlen fájdalom)és nem kellett végül műteni. Tornával azóta is tünetmentes vagyok.
Imádkozom mindkettőtökért, hogy mihamarabb meggyógyuljatok.
"13. Szenved-é valaki köztetek? Imádkozzék. Öröme van-é valakinek? Dícséretet énekeljen.
14. Beteg-é valaki köztetek? Hívja magához a gyülekezet véneit, és imádkozzanak felette, megkenvén őt olajjal az Úrnak nevében.
15. És a hitből való imádság megtartja a beteget, és az Úr felsegíti őt. És ha bűnt követett is el, megbocsáttatik néki.
16. Valljátok meg bűneiteket egymásnak és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok: mert igen hasznos az igaznak buzgóságos könyörgése"
Gyógyulok, gyógyulok! :)
Tényleg köszönöm mindenkinek, rendesek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!