Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudnátok idézetet (igét) a...

Tudnátok idézetet (igét) a bibliából, ami a bizalomról szól, vagy azzal kapcsolatos?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jób 22,21

Légy bizalommal Istenhez, békülj meg vele, mert ennek jó eredménye lesz.

Ézs 30,15

Mert így szól az én Uram, az ÚR, Izráel Szentje: A megtérés és a higgadtság segítene rajtatok, a béke és a bizalom erőt adna nektek! De ti nem akarjátok,

ApCsel 24,10

Ezután Pál, amikor intett neki a helytartó, hogy beszélhet, így szólt: "Mivel tudom, hogy sok éve vagy már bírája ennek a népnek, nagyobb bizalommal védekezem a magam ügyében.

Gal 5,10

Én bizalommal vagyok irántatok az Úrban, hogy egyáltalán nem fogtok másképp gondolkodni; de aki megzavar titeket, el fogja venni büntetését, bárki legyen is az.

Zsid 4,16

Járuljunk tehát bizalommal a kegyelem trónusához, hogy irgalmat nyerjünk, és kegyelmet találjunk, amikor segítségre van szükségünk.

Zsid 11,1

A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom, és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés.

1Jn 3,21

Szeretteim, ha pedig a szívünk nem ítél el, bizalommal szólhatunk Isten előtt;

1Jn 4,17

Abban lett teljessé a szeretet közöttünk, hogy bizalommal tekinthetünk az ítélet napja felé, mert ahogyan ő van, úgy vagyunk mi is ebben a világban.

2012. márc. 23. 14:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ment a zöld mancs!
2012. márc. 23. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

keresés funkció

bizalom

bizalmam

mizalmadnak

stb.

2012. máj. 16. 03:12
 4/4 anonim ***** válasza:

25. zsoltár

(egyfajta református himnusz) kezdete is

biblia: Benned bízom, Istenem, ne szégyenüljek meg, ne nevessenek ki ellenségeim!

Tebenned bíztunk, eleitől fogva

2012. máj. 16. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!