Jehova tanúi elfogadják az evolúciót?
Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 12:22
11/16 anonim válasza:
Mint mondtam, leírtam, ott a legelső hozzászólásomban, bárki is számolja ki, közel hasonló eredményt kap! Mond, tudsz olvasni?
12/16 anonim válasza:
Én meg szépen leírtam, hogy nem az ír érsek barátod találta ezt ki, hanem kétezer évvel korábban a zsidó hittudósok. Valamint azt is leírtam, hogy ez a szám úgy jön ki, hogy a Bibliában leírt allegórikus kifejezéseket szó szerint értelmezik, varázsolnak egyet-kettőt, oszt kijön ez az eredmény.
13/16 anonim válasza:
Felesleges ezen itt is össze kapni. Minden hasonló kérdésnek ez lesz a vége. Akit komolyabban érdekel ássa bele magát.
14/16 anonim válasza:
Jehova Tanúi nem fogadják el az evolúciót.
15/16 lsandor válasza:
Az evolúció arra utal, azt tanítja, hogy az élet egy véletlen folytán és az események irányítás nélkül jött létre, mint ilyen spontán, ezzel tagadva egy felsőbb lény létezését.
Maga az evolúció tanítása hézagos, szerintem helytelen. Ellenben a Biblia teremtési beszámolója megegyezik a tudománnyal és szerintem elég csak arra gondolni, hogy milyen csodálatos az életünk, nagyon sok olyan dolog van, ami nem szükséges, hanem csupán az örömünket szolgálja, ez is egyértelműen arra mutat, hogy Isten alkotta az életet, úgy, hogy örömünket leljük benne
16/16 Mulder614 válasza:
Egy normális keresztény sem fogadja el az evolúciót, nem csak a tanuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!