Szerintetek az ember szeretkezzen vagy masztizzon amig hazas nem lessz? Mert a baratnom az utobbit valasztja es en szenvedek ez miatt!
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 19:41
1/14 anonim válasza:
Próbáld meg pl. egy sz-szel írni a lesz szót, szerintem rögtön több esélyed lesz nála!
Nézed, miközben kielégíti magát? Vagy nézitek egymást közben? Vagy külön-külön?
2/14 anonim válasza:
dugjatok, masztizzatok, mindenki azt csinál amit akar
3/14 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy az ember akkor szokott önkielégíteni, ha nincs kivel szeretkeznie.
4/14 A kérdező kommentje:
azert tettem ki a vallas oldalra mert o vallasos beallitottsagu. gondoltam ez eggyertelmu. ezzel kapcsolatos velemnyt szeretnek kapni. mi az igazi paraznasag a ti szemetekben: a maszti vagy a szerelembol valo szeretkezes?
2012. okt. 9. 20:03
5/14 anonim válasza:
A paráznaság egy hülyeség, és ugyanerre a kérdésre már egy csomót válaszoltunk neked. Miért nem volt elég?
6/14 anonim válasza:
Ezt is te kérdezted, nem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__3..
Hányszor akarod még megkérdezni?
7/14 anonim válasza:
Szegény te:( Miből maradsz ki... Én nem hiszek ebben a maszlagban, de neked tiszteletem, hogy kibírod szex nélkül.
8/14 anonim válasza:
Figyelj, szerintem ha ennyire nem tudod elfogadni a barátnődnek a vallását, a felfogását, akkor most szakítsatok, mintsem a házasságig, vagy ne adj' Isten a házasságban okozzon ez nagyobb problémát!
Házasság előtt nincs szex- ezt betartják a tiszta hitűek, ha te nem vagy az, akkor állj tovább, mindenféle harag és irónia nélkül!
10/14 anonim válasza:
Ha a barátnőd vallásos meggyőződésből választja az önkielégítést, akkor tudasd vele, hogy a Biblia alapján az önkielégítés is bűn! Sőt továbbmegyek, minden házasságon kívüli szexuális, parázna tett bűnnek minősül, sőt Jézus azt mondta, hogy aki csak parázna kívánsággal néz nőre, az már vétkezett. Úgyhogy például ha már csókolóztatok, "egymáshoz értetek" (hogy szolidan fogalmazzak) az is bűn. De nem kárhoztatásból mondom, inkább azért hogy tájékoztasd a barátnődet hogy ne vallásos legyen, hanem kezdjen el bibliai életet élni. A Biblia nem vallásos dogmákról szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!