Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Fel szeretném venni az iszlám...

Fel szeretném venni az iszlám vallást csak nem tudom, hogy a szüleim mit szolnának hozzá. Szerintetek mit tegyek? 13l

Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 15:53
1 2 3
 1/23 Ozmium42 ***** válasza:
80%
KÉRDEZD MEG!
2012. szept. 30. 16:07
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért szeretnéd felvenni?:)

Ismered egyáltalán?

2012. szept. 30. 16:15
 3/23 anonim ***** válasza:
48%
13 évesen, a szüleid beleegyezése nélkül, nem fogsz tudni semmilyen vallást felvenni.
2012. szept. 30. 17:51
 4/23 tibtib válasza:
27%
Pilótának készülsz? Van egy pár felhőkarcolós képeslapom, ha esetleg érdekelne.
2012. szept. 30. 20:34
 5/23 anonim ***** válasza:
Attól függ milyenek a szüleid, konzervatív keresztények vagy inkább liberális világiak. Bár szerintem is nagy meglepetést okozol nekik. Nincsenek felkészülve a hidzsábra, a napi 5-szöri imára, amit néha hajnalban kell megtenned, aztán anyudnak ezentúl csak halal húsból (amit úgy vágtak le, hogy Allahhoz fohászkodtak) főzhet ételt, ami megint csak körülményes, sertéshús kizárva. Biztos, hogy jól ismered a vallást? Minden irányzatát? Olvastad a Koránt? Olvastad a szunna gyűjteményt, ha siíta szeretnél lenni tudod ki volt Ali? Ezen is gondolkozz el, vedd kezedbe a Bibliát és olvasgasd. Nem lebeszélni akarlak, csak ne döntsd elhamarkodottan.
2012. szept. 30. 21:32
 6/23 anonim ***** válasza:
59%
13 évesen? Mennyit tudsz te egyáltalán a világról, a Földet körbefonó nézetekről, vallásokról? Szerintem még várj ezzel, nézz körbe, ismerd meg kicsit jobban a világot, tanulmányozd, aztán ha megtalálod ami neked való, akkor dönts az iszlám mellett (és ne lepődj meg, ha ez a tanulmányozási folyamat eltarthat jópár évig is akár)
2012. szept. 30. 22:14
 7/23 anonim ***** válasza:
58%

Biztos el lesznek ragadtatva.

Nem hiszem,hogy egy benzinlocsolós,asszonyfelgyújtós valláshoz különösképp ragaszkodnának az egyszem lányuk esetében.

De azért meg lehet kérdezni,hátha......

2012. szept. 30. 22:18
 8/23 Hitchens ***** válasza:

szia!

Először szerintem jobban utána kéne nézned az iszlám+nők kapcsolatnak. Tényleg ezt akarod?

2012. szept. 30. 22:32
 9/23 anonim ***** válasza:

Minden válaszolónak üzenem, hogy ahhoz, hogy fölvegyen bármely kiskorú is más vallást, ahhoz nem kell szülői engedély!! Minden embernek legyen az kiskorú is joga van a dönteni a vallásról!

Kedves kérdező!

Ha szeretnéd fölvenni a vallást, tedd! De csak ha 100% biztos vagy benne! Én már 3 éve ezen töprengem, hogy fölvegyem-e. Nincs meg az a 100% nekem. Nagyon szeretném de még várok.

Tanulgass még te is, én is azt teszem. Én 18 éves vagyok te fiatalabb. Azt kell tenned amit a szíved súg. Szólsz a szüleidnek, vagy elfogadják vagy nem. Ebbe te döntesz. Senki nem tud megakadályozni benne.

Ha van kedved beszélgetni erről, írj privit. Én elég sokat tudok már :)

2012. szept. 30. 23:22
 10/23 hollófernyiges ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy ha meggondolod magad vagy mégsem tetszik, akkor kitérés után bármelyik muzulmán büntetlenül megölhet?
2012. okt. 1. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!