Jehova Tanúihoz csak azok csatlakozhatnak akik betöltötték a 18. évüket?
Persze nekik mindenre jó okuk van. Olyan nincs, hogy ők bármit is rosszul csináljanak vagy valamire ne lenne jó okuk.. Kedves kérdező ha már most ilyen elvakult vagy, mi lesz ha majd be is lépsz.. Te leszel az egyik díszpéldányuk az erőszakosság terén és térítés terén az biztos :).
A Himnusz alatt igen azért nem állnak fel mert nemzetimádatnak tartják, de könyörgöm akkor ennyi erővel ne beszéljenek magyarul mert így nézve az is nemzetimádat ha már a Himnuszt is annak veszik.
A végére pedig még annyit javasolnék kedves kérdező, hogy ha belépsz hozzájuk és majd esetleg mész téríteni, nem kell erőszakoskodni és ne csodálkozz majd ha elküldenek a p.csába :)
Kék eget! (1. és utolsóelőtti voltam)
Nem, már egész fiatalon csatlakozhatnak Jehova Tanúihoz azok az emberek akiket érdekel a dolog, amúgy azok akik elítélték Jehova Tanúit, szerintem nincs igazuk mert mi abban a rossz ha valaki imádkozik igyekszik jól viselkedni nem úgy mint a többi vallásokban ahol a papok olvassák a bibliát mégsem úgy élnek. Igazad van ők kitűnnek a többi reményvesztett embrek közül akik élnek egy (jobb esetben) 60-70 évet aztán meghalnak. Ők hisznek a feltámadásban az örök életben stb. Nemtudom miért ítélik el Jehova Tanúit olyan sokan hisz ők jók senkinek sem ártanak, csak azért prédikálnak, hogy mások is részt vegyenek ebben a boldogságban ebben a reményben az örök életben és még sorolhatnám.Én azt mondom, hogy a legtöbb katolikus pogányul él sőtt még a papok is, mégis támogatják őket J.T.-it viszont nem támogatja senki mégis fenntartják magukat.
Én szeretem és tisztelem őket. Amúgy meg a katolikusok már a csecsemőket is megkeresztelik pedig lehethogy őket nem is érdekli majd a vallás és később kénytelen lesz kijelentkezni. úgyhogy ennyi.
B@sszus már, miért pontoználak le?
Én szeretm Jehova tanúit, az akarok lenni.
Tetszik az életük, ahogy a dolgokhoz állnak, szeretet és egység van náluk, mindenki jóban van mindenkivel, és van jövőre való reménységük. Ez mind tök jó.
Bocsi, hogy ezt írtam: Most biztos le fogsz pontozni.
Egyébként, ha az akarsz lenni (mármint tanú)annak őszintén nagyon örülök. Egyszer ha majd találkozol velük(a tanúkkal), kérjél tőlük ingyenes házi bibliatanulmányozást, és mond meg nekik, hogy te is szeretnéd ezt a hitet gyakorolni.Ők majd örömmel fognak segíteni a vágyad megvalósításában.És: mennyél el majd a helyi összejövetelre szívesen fognak látni mint új "juhocskát".
Tudom, hogy már régebben írtad, hogy nem szeretnél privát e-mail-ezni de hátha igen, írd meg a kommentodban.
De ha nem is én mindig látogatom a kérdésedet és itt is tudunk beszélgetni ha persze beleegyezel.
Na szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!