Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúihoz csak azok...

Jehova Tanúihoz csak azok csatlakozhatnak akik betöltötték a 18. évüket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 17:13
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. aug. 4. 19:04
 12/61 anonim ***** válasza:
24%

"- Akarsz Jehova tanúja lenni?

- Éééén?! Nem is láttam a balesetet!" :D

Bocs ez OFF de ide illik! :D

2009. aug. 5. 17:53
 13/61 A kérdező kommentje:

nem OFF ez:)

mutatja hogy milyen tudatlan sok ember.

2009. aug. 6. 10:34
 14/61 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szívesen beszélgetnék veled... írnál nekem, ha szépen megkérlek? :)
2009. aug. 7. 04:53
 15/61 A kérdező kommentje:

Kössz, de nem ismerkedek neten:)

Mivel anonim az oldal, nyugodtan kiírhatod ide amit mondani szeretnél. Ha lebeszélni akarsz, nem vagyok rá kíváncsi.

Ha más téma, inkább ide írd.

Bocsi:)

2009. aug. 7. 10:33
 16/61 anonim ***** válasza:

Mivel anonim az oldal, nyugodtan kiírhatod ide amit mondani szeretnél. Ha lebeszélni akarsz, nem vagyok rá kíváncsi.

Nézd, én sem "ismerkedek", csupán beszélgetni szerettem volna veled a világnézetedről, a hitedről, a motivációidról. :) Lebeszélni nem akarlak, na meg jogom sincs hozzá, azt hiszem. Egyébként nem vagyok Jehova Tanúja, más vallásom van és abszolút bizonysággal hiszek benne, de voltam már Királyság Teremben, és végsősoron szimpatikus volt, amit láttam. Szóval semmi hátsó szándékom nincs. :)

2009. aug. 12. 06:52
 17/61 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező!

Örülök, hogy kérdésed őszinte, és nem hátsó szándékokkal teli. Nem kell, hogy betöltse valaki a 18-at. Viszont nem keresztelnek senkit csecsemőkorában. Erre Jézus a példa, akit Keresztelő János merített alá a Jordánban. Ekkor Jézus már felnőtt volt. Volt egy válaszoló (talán a 2.), aki azt írta, hogy a szüleik viszik a gyermekeiket, és azok is J.T-i lesznek. Hát, nem feltétlen. Az igaz, hogy viszik magukkal. De amikor a gyerek felnő, eldöntheti, akar J.T.lenni vagy sem.

2009. aug. 13. 07:12
 18/61 anonim ***** válasza:
Hát én úgy ítélem el őket, hogy ismerek is nem egyet. Számomra már ott felháborító az egész, hogy magyar emberek én nem állnak fel a Magyar Himnusz alatt?! Innentől kezdve nekem bukott az egész vallás. (1. voltam)
2009. aug. 13. 12:10
 19/61 A kérdező kommentje:

Ha nem állnak fel, biztos megvan rá az okuk. Én majd megkérdezem. De ha valamelyik hozzászóló tudja az okát, ideírhatja.

Én is soka tismerek és tanulok velük, ezt a Himnuszos dolgot mondjuk még nem hallottam, de azt tudom hogy nekik mindenre jó okuk van. Biztos erre is.

2009. aug. 13. 13:12
 20/61 anonim ***** válasza:
59%
A himnuszos dologra nemes egyszerűséggel annyi az okuk, hogy számukra nemzet, mint olyan, nem létezik, mert - ahogy a mai világban rengeteg példa van erre a cigányoktól kezdve a kínaiakig - az emberek hajlamosak egymást a nemzetiségük alapján diszkriminálni, holott a Biblia tanítása szerint mindenki egyenlő, nem számít, kinek milyen anyanyelve van.
2009. aug. 13. 14:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!