Jehova Tanúihoz csak azok csatlakozhatnak akik betöltötték a 18. évüket?
"- Akarsz Jehova tanúja lenni?
- Éééén?! Nem is láttam a balesetet!" :D
Bocs ez OFF de ide illik! :D
nem OFF ez:)
mutatja hogy milyen tudatlan sok ember.
Kössz, de nem ismerkedek neten:)
Mivel anonim az oldal, nyugodtan kiírhatod ide amit mondani szeretnél. Ha lebeszélni akarsz, nem vagyok rá kíváncsi.
Ha más téma, inkább ide írd.
Bocsi:)
Mivel anonim az oldal, nyugodtan kiírhatod ide amit mondani szeretnél. Ha lebeszélni akarsz, nem vagyok rá kíváncsi.
Nézd, én sem "ismerkedek", csupán beszélgetni szerettem volna veled a világnézetedről, a hitedről, a motivációidról. :) Lebeszélni nem akarlak, na meg jogom sincs hozzá, azt hiszem. Egyébként nem vagyok Jehova Tanúja, más vallásom van és abszolút bizonysággal hiszek benne, de voltam már Királyság Teremben, és végsősoron szimpatikus volt, amit láttam. Szóval semmi hátsó szándékom nincs. :)
Kedves kérdező!
Örülök, hogy kérdésed őszinte, és nem hátsó szándékokkal teli. Nem kell, hogy betöltse valaki a 18-at. Viszont nem keresztelnek senkit csecsemőkorában. Erre Jézus a példa, akit Keresztelő János merített alá a Jordánban. Ekkor Jézus már felnőtt volt. Volt egy válaszoló (talán a 2.), aki azt írta, hogy a szüleik viszik a gyermekeiket, és azok is J.T-i lesznek. Hát, nem feltétlen. Az igaz, hogy viszik magukkal. De amikor a gyerek felnő, eldöntheti, akar J.T.lenni vagy sem.
Ha nem állnak fel, biztos megvan rá az okuk. Én majd megkérdezem. De ha valamelyik hozzászóló tudja az okát, ideírhatja.
Én is soka tismerek és tanulok velük, ezt a Himnuszos dolgot mondjuk még nem hallottam, de azt tudom hogy nekik mindenre jó okuk van. Biztos erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!