Melyik az a vallás amiben nem esznek csak kóser húst esznek?
9-es!
A lányodat ma is eladod rabszolgának. Attól, hogy nem úgy hívod attól még az.
Végre van egy újabb csodabogár!
Egy igazi Church of God -os! A jehovákat és a hitgyüliseket már untam. :))))
Bár a hitgyülit nem hiszem, hogy überelni tudják zsidó majmolásban, de hogy jelentette, hogy kósert eszik az igazán bájos volt.
"Tehát igen, vannak rá szabályok. De ezt nem Kóser-nek nevezik. Nincs külön neve (vagy én nem tudom hogy mi az.)"
(a muzulmánokról szólva)
Van külön neve, "HALAL"-nak hívják. Semmi köze a halálhoz, nehogy tévedés essék! Ez a muzulmánok által fogyasztható ételek arab neve.
Alapjában ugyanaz, mint a kóser, az a lényege, hogy az állat vére egy bizonyos rítus szerint ömölhet csak ki.
"A hitgyülisek esznek disznóhúst.
Az Úsz-ben benne van, hogy
szabad."
Érdekes lenne....
Zsolt 33:11 Az Úr tanácsa megáll mindörökké, szívének gondolatai nemzedékről-nemzedékre.
Mal 3:6 Mert én, az Úr, meg nem változom, ti pedig, Jákóbnak fiai, nem emésztettek meg!
1Kor 14:33 Mert az Isten nem a visszavonásnak, hanem a békességnek [Istene]; miként a szentek minden gyülekezetében.
Zsid 13:8 Jézus Krisztus tegnap és ma és örökké ugyanaz.
Jak 1:17 Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka.
Szerintem ne a Bibliát formáljuk magunkhoz, hanem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!