Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Gond az ha a sajat Bibliamban...

Gond az ha a sajat Bibliamban alahuzok, besatirozok ige verseket?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 17:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2012. szept. 27. 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:
A saját könyved. Te döntöd el, hogy mit csinálsz vele, senkinek semmi köze hozzá.
2012. szept. 28. 23:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint persze, hogy alá lehet húzni verseket, sőt, jegyzetelni is lehet bele a lap szélére.

Én magam nem jegyzetelek bele, mert hogy jön össze az én gondolatom az Ő gondolataival. Alá sem húzok semmit, mert az ember hajlamos arra, hogy a következő olvasásánál is az aláhúzottra figyeljen, akár ki is hagyja azt, amit nem jelölt meg(mintha egyes versei fontosabbak lennének, mint másikak). Ezzel pedig előfordulhat, hogy átsiklok olyan részeken, melyek megvilágítanák az aláhúzott verset, kiragadhatom az aláhúzottat a szövegkörnyezetéből, és nem mellesleg "megkötöm a Szentlélek kezét", hogy új távlatokat nyisson fel előttem.

De, ismétlem, mindenki szabadon dönti el, melyik szempontot tartja fontosabbnak, és hogyan használja a Bibliát. A lényeg, hogy használja...

2012. szept. 29. 22:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolso ebben nagyon igazad van. En is eszrevettem, hogy ha olyan helyen olvasok ahol kijeloltem valamit ..csak azt olvasom el. Ez egy kicsit elgondolkodtato! Koszonom a velemenyed!:)
2012. szept. 30. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!