Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van az hogy aki a...

Miért van az hogy aki a holokausztot tagadja börtönre ítélik de ha valaki mohamed prófétát gúnyolja akkor szólásszabadság van nem tehetnek semmit?

Figyelt kérdés
tudom megint az összeesküvés elméletek vagy gyakorlatok...
2012. szept. 24. 17:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A Biblia is több helyen szólít erőszakra (mármint az Ószövetség), nem hiszem, hogy ettől függene az egész. Mint említettem nézd meg a többi muzulmán országot (arab országokon kívülieket), teljesen más a helyzet, persze fundamentalistából is kevesebb van.

2012. szept. 26. 22:50
 22/28 Hazardteam ***** válasza:
30%
Ezt szűrted le az írásomból? Anyám borogass.. És hogy jön 2012-höz a vélt ószövetségi párhuzam? Van időgéped és idehozod nekem azt a -4000 évet? Most ennek mi értelme? Malajzia? És mi a helyzet afrikával? Afrika fele muzulmán. Ők is "szelídek"? Vagy irtják egymást, mint a legyeket, mert semmi értéke az emberi életnek? Na jó, nem egy nyelvet beszélünk, abbahagytam.
2012. szept. 26. 22:59
 23/28 Hazardteam ***** válasza:
Indonézia:)
2012. szept. 26. 22:59
 24/28 anonim ***** válasza:

Átolvastam mégegyszer az előző kommentedet, hogy ne panaszkodhass. Azon kívül, hogy szidtad az iszlám vallást és ajánlottál egy filmet mást nem találtam benne. Ja bocs, írtad azt is, hogy ha nincs szó a vallásról, akkor normálisak.

Indonézia úgy jön ide, hogy nem csak arabok gyakorolják az iszlám vallást, te pedig szimplán az ő viselkedésüket jellemezted, ez kb olyan mintha én a mormonok alapján ítélném meg a kereszténységet.

Ószövetség hogy jött ide:

Te állítottad hogy Korán(van benne aggresszió) -> terroristák

Én mondtam hogy: Ószövetség(van benne aggresszió) -> nuku terroristák.

Afrika. Remélem nem azzal akartál érvelni, hogy lakosai kultúrálisan fejlettek és csak a vallás miatt erőszakosak.

2012. szept. 26. 23:30
 25/28 anonim ***** válasza:
Lehet őket emberségből védeni, de amikor majd a te gyerekedet tépi darabokra egy pokolgép ("Merthogy az iszlám és Mohamed és különben is, muzulmán vagyok, tiszteljed a kulturámat!"), azt hiszem, vége lenne a barátságos hangnemnek.
2012. szept. 27. 05:31
 26/28 Hazardteam ***** válasza:
Másét lehet, az nem gáz. Éljen az erkölcs.. Végülis mi az a sokezer ártatlan élet, gyanútlan nő, férfi és gyerek.. Ráadásul tök "becsületes" hátbatámadni valakit, plusz az a leghatásosabb nem? Esélye sincs a sok hitetlen kutyának, így kell ezt csinálni! Igazi "hősök", képesek lesből leszámolni egy busznyi aggastyánnal. Most mi van abban? Védjük őket és értsük meg szent céljaikat, ők csak jót akarnak hey! Hát ti nem látjátok? Félreértelmezitek az egészet kis tudatlanok.. ők nem szadista, pszichopata állatok, hanem egy kis hősies hadsereg, szabadságharcosok, akinek "nem hagytatok más esélyt". Mi az, hogy harcmezőn, szemtől szemben megmérettetni hagyjatok már az egy semmi. Belopózni éjjel egy tökidegen országban az olimpiai faluba AK47-essel és az alvó, mit sem sejtő sportolókat kettévágni egy lövéssel na aaaz a nagy kunszt! Pizzériákat robbantgatni távolról az ebédelő csajokat, srácokat levegőbe repíteni az már valami! Miért olyan alantas és beszűkültagyú mindenki, hogy nem érti ez egy szent és hősies dolog? Pofátlanul még őket, szegény elnyomott, ártatlan áldozatokat támadjátok pedig ők csak a világ üdvéért munkálkodnak szeretetből allah nevében..
2012. szept. 27. 13:19
 27/28 anonim ***** válasza:

Erről a Demcsák kontra TASZ jutott eszembe, ahol a "riporter" nem képes felfogni, hogy mi a baja a TASZ-nak a holokauszttagadással. :D ( http://www.youtube.com/watch?v=SS-HTjcgP-c)

Persze nekem úgy tűnik, hogy szándékosan nem akarod felfogni, hogy nem a terroristákat védem, csupán azokat a muzulmánokat, akik soha nem követtek el semmilyen erőszakos cselekedetet vallásuk nevében, ennek ellenére a támadások célpontjában vannak.

Mint már többször elmondtam, szerintem a kultúrához és nem a valláshoz kötődik az aggresszív cselekedetek magas száma. Azért az indonézeket említettem ellenpéldaként, mert őket ismerem, velük vannak tapasztalataim. Őket is zavarja, hogy néhány agyilag korlátolt arab miatt a vallásukat szapulják, mikor nekik soha eszükbe se jutott, hogy valakinek ártsanak vallási meggyőződés miatt.

2012. szept. 27. 20:56
 28/28 Hazardteam ***** válasza:
És ezen mit csodálkozol, hogy támadva vannak? Ha a magyarok közül csinálná pár idióta, akkor a magyarokat is támadnák. Nekik kéne megfékezni a keményvonalasaikat. Ha nem teszik, akkor magukra vessenek, ez az ő felelősségük.
2012. szept. 27. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!