Miért van az hogy aki a holokausztot tagadja börtönre ítélik de ha valaki mohamed prófétát gúnyolja akkor szólásszabadság van nem tehetnek semmit?
A Biblia is több helyen szólít erőszakra (mármint az Ószövetség), nem hiszem, hogy ettől függene az egész. Mint említettem nézd meg a többi muzulmán országot (arab országokon kívülieket), teljesen más a helyzet, persze fundamentalistából is kevesebb van.
Átolvastam mégegyszer az előző kommentedet, hogy ne panaszkodhass. Azon kívül, hogy szidtad az iszlám vallást és ajánlottál egy filmet mást nem találtam benne. Ja bocs, írtad azt is, hogy ha nincs szó a vallásról, akkor normálisak.
Indonézia úgy jön ide, hogy nem csak arabok gyakorolják az iszlám vallást, te pedig szimplán az ő viselkedésüket jellemezted, ez kb olyan mintha én a mormonok alapján ítélném meg a kereszténységet.
Ószövetség hogy jött ide:
Te állítottad hogy Korán(van benne aggresszió) -> terroristák
Én mondtam hogy: Ószövetség(van benne aggresszió) -> nuku terroristák.
Afrika. Remélem nem azzal akartál érvelni, hogy lakosai kultúrálisan fejlettek és csak a vallás miatt erőszakosak.
Erről a Demcsák kontra TASZ jutott eszembe, ahol a "riporter" nem képes felfogni, hogy mi a baja a TASZ-nak a holokauszttagadással. :D ( http://www.youtube.com/watch?v=SS-HTjcgP-c)
Persze nekem úgy tűnik, hogy szándékosan nem akarod felfogni, hogy nem a terroristákat védem, csupán azokat a muzulmánokat, akik soha nem követtek el semmilyen erőszakos cselekedetet vallásuk nevében, ennek ellenére a támadások célpontjában vannak.
Mint már többször elmondtam, szerintem a kultúrához és nem a valláshoz kötődik az aggresszív cselekedetek magas száma. Azért az indonézeket említettem ellenpéldaként, mert őket ismerem, velük vannak tapasztalataim. Őket is zavarja, hogy néhány agyilag korlátolt arab miatt a vallásukat szapulják, mikor nekik soha eszükbe se jutott, hogy valakinek ártsanak vallási meggyőződés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!